Ambulanse er på stedet. Sjåføren er ute av bilen. Foto: Baard Larsen
Her traff bilen autovernet ved E 18 før den fortsatte videre på ferden utfor veien ved avkjøringen rasteplassen i Trolldalen ved Grimstad. Foto: Baard Larsen

— Bilen har truffet midt på enden av autovernet, lettet og fløyet flere meter før den landet med et smell, sier innsatsleder Baard Agerborg i grimstadpolitiet.

Fædrelandsvennen har målt opp avstanden fra kollisjonssted til landingssted. Bilen har fløyet 17,5 meter før den traff bakken. Deretter fortsatte Volvoen i ytterligere 72 meter før den stoppet like før en skrent med et fall på cirka ti meter på utsiden av autovernet.

Innsatsleder Baard Agersborg sier det er uklart hvorfor bilen har kollidert.

Til legevakten

Kollisjonen skjedde på E 18 ved rasteplassen i Trolldalen ved Grimstad.

Det er ikke kjent hva slags skader bilføreren har, men han har klaget over smerter i skulderen før han ble kjørt i ambulanse til legevakten ved sykehuset i Arendal.

Sjåføren ble påsatt nakkekrage før han ble fraktet avgårde sammen med lege.

Førerkortbeslag

— Jeg har snakket med politiadvokat Stine Gjøsund. Hun har begjært midlertidig førerkortbeslag fordi det er mistanke om uakstsom kjøring, sier Agersborg i politiet.

Utforkjøringen ble meldt til politiet klokken 15.38 søndag ettermiddag.

— Kjøretøyet har store materielle skader. Denne Volvoen blir garantert kondemnert, sier bilberger Petter Bringsverd i Grimstad bilberging.