Politiet jobber nå med å innhente overvåkningsvideo fra området rundt Nettbuss på Mjåvann. Foto: Anne Smith Lorentz

— Ingen er foreløpig pågrepet. Overvåkningsvideo viser at det er fire gjerningspersoner som er maskerte og i mørke klær. Noen videre beskrivelse er vanskelig å se, sier etterforsker Odd Even Thorsen ved Søgne og Songdalen lensmannskontor.

Det var på morgenen fredag 24. oktober at ansatte ved Nettbuss på Mjåvann oppdaget innbruddet.

Gjerningspersonene hadde gått kraftig til verks for å få opp safen. Da døra ikke lot seg åpne, slo de seg inn gjennom bakveggen. Gulvet var dekket av knust betong.

40 minutter

Overvåkningsvideoen viser at de fire gjerningspersonene tok seg gjennom et vindu til det aktuelle kontoret, ved bruk av verktøy.

— Vi ser at de ankommer stedet og når de bryter seg inn og forlater stedet. De er inne i bygget i nærmere 40 minutter, sier Thorsen.

Nå jobber politiet med å innhente video fra området rundt Nettbuss, blant annet for å se hvilket kjøretøy som ble brukt.

Politiet jobber nå med å innhente overvåkningsvideo fra området rundt Nettbuss på Mjåvann. Foto: Anne Smith Lorentz

Etterforskningen så langt har ikke ført til noen mistenkte i saken.

— Vi har sikret noe på stedet som undersøkes av kriminalteknikere. Det har så langt ikke ført til noe konkret, sier Thorsen.

Ukjent beløp

— Er det grunn til å tro at gjerningspersonene har tilknytning til Nettbuss etter som de visste hvilket kontor safen befant seg?

— Vi vil undersøke det også, sier etterforskeren.

Lønnen for strevet skal ikke ha vært stor. De fire gjerningspersonene måtte dele et mindre beløp, ifølge regionsdirektør i Nettbuss Sør.

— Vi ønsker ikke å gå ut med noen summer, men det oppbevares kun vekslepenger her oppe, sa Ole Martin Roland til Fædrelandsvennen etter innbruddet.