En mannlig syklist er brakt til sykehus med ambulanse etter at han ble påkjørt av en varebil med tilhenger på Fevik i Grimstad mandag kveld.

Omtrent samtidig ble en annen syklist påkjørt ved Kjøstveit i Høvåg, også der av en varebil med tilhenger. Vedkommende ble brakt til legevakt med ambulanse.

Hendelsesforløpet synes å være det samme: Begge syklistene er blitt forbikjørt og truffet av tilhengeren.

Etterlyser

I Høvåg veltet syklisten og slo skulderen. Politiet opplyser at heller ikke syklisten som veltet på Fevik er alvorlig skadet.

— Syklisten er truffet av en tilhenger, men det er stor sannsynlighet for at bilføreren ikke har merket sammenstøtet, opplyser politiets innsatsleder på Fevik, Martin Aittovara, til Fædrelandsvennen.

Politiet etterlyser nå en sølvfarget varebil med tilhenger som passerte Joker-butikken på Fevik om lag klokken 18.50. Påkjørselen skjedde like ved butikken.

Syklisten ble brakt til Sørlandet sykehus i Arendal.

Kjørte videre

Etter det Fædrelandsvennen får opplyst, hørte et vitne først et smell før vedkommende så i speilet at syklisten gikk i bakken.

Politiet har ingen beskrivelse av bilen og hengeren som var involvert i ulykken i Høvåg.

— Bilisten kjørte videre mot Høvåg sentrum uten å stanse. Ingen ytterligere beskrivelse av bil og henger. Politiet undersøker, opplyser Agder-politiet på Twitter.