ARENDAL: Politiet i Arendal forsøkte ved to-tiden i natt å stanse en eldre, uregistrert Passat på vei nordover langs E18. Føreren valgte å overse flere av politiets tegn til å stanse og kjøre inn til siden.

På hjul

Patruljen la seg deretter på hjul oppover E18 mot Risør-traktene. Der kjørte mannen i Passaten inn på en mindre vei, med lovens håndhever på slep. I mellomtiden hadde Risør-patruljen blitt varslet, og hadde blokkert veien et stykke fram med en tjenestebil, og her stanset ferden for Passaten.

I grillen

Da føreren av den uregistrerte bilen ikke kom seg forbi Risør-politiet, forsøkte han i stedet å rygge, men endte i grillen på politiets forfølgelsesbil fra Arendal.

Mannen ble pågrepet, og sitter foreløpig i varetekt.

Natten forøvrig så slik ut for Agder-politiet:

**KRISTIANSAND: Sykkeltyv tatt på fersken

01.17 -** En 33 år gammel mann fra Rogaland var i ferd med å stjele en sykkel i Markens gate natt til tirsdag. Etter tips ble mannen pågrepet og tatt med inn til kontroll hos politiet.

ARENDAL: Stjal dyrt verktøy

01.16 - En dyr fliskutter ble stjålet fra Saltrød-senteret i Arendal natt til tirsdag. Fliskutteren hadde vært i bruk av håndverkere, og sto på et gulv inne på senteret. Overvåkingskameraene tidfester innbruddet til klokken 22.07. KRISTIANSAND: Satt i fyllearresten

04.18 - Shell i Elvegata meldte i morgentimene om en svært beruset person som tydelig var ute av stand til å ta vare på seg selv. Vedkommende fikk hjelpe av politiet, og har tilbrakt natten i fyllearresten.

**ARENDAL: Biltyveri I

05.56 -** Biltyver var på ferde i Froland natt til tirsdag, og det er meldt stjålet en hvit Opel Vectra 1991-modell med kjennemerke CE 47707. **LYNGDAL: Biltyveri II

06.10 -** På morgenkvisten tirsdag ble det også meldt biltyveri i Lyngdal. Eieren av bilen mente han hadde hørt lyder i firetida, og da han sto opp, var bilen hans, en grå Audi 80 1992-modell, stjålet. Bilen har kjennemerke LF 93256.