Innbrudd i bedrift I

KRISTIANSAND: Like over klokken 02 fikk politiet melding om innbrudd i Industriens aktivitetshus i Industrigata på Lund. Ifølge innringeren er det usikkert hva som er stjålet. Tyvene tok seg inn i bygningen ved å bryte opp et vindu.

Brann i hus på Flekkerøy

KRISTIANSAND: Klokken 02.09 fikk politiet melding om brann i et hus ved Lindebø på Flekkerøy utenfor Kristiansand. Brannvesenet rykker umiddelbart ut til stedet. Det viser seg at brannen har startet i en luftavfukter i et kjellerrom. Brannen er ferdig slukket klokken 02.30, melder politiet. Ifølge brannvesenet har det brent heftig i kjelleren, og huset har fått en del røyksskader. Ingen personer kom til skade under brannen.

Innbrudd i bedrift II

GRIMSTAD: Klokken 04.20 fikk politiet melding om at en tyv var i ferd med å gjøre innbrudd hos Lito Frisør i Grimstad. Melder bor over frisørsalongen hvor innbruddet skjedde. Gjerningsmannen forsvant fra stedet i retning Ibsenhuset. Det var i morgentimene mandag ikke pågrepet noen i saken. Det er usikkert hva som er stjålet.

Bil stjålet

ARENDAL: En hvit Escorte med registreringsnummer PN 77493 ble stjålet fra et hus i Skoleveien i Eydehavn natt til mandag.

Innbrudd i flerbrukshall

KRISTIANSAND: Tyver har i løpet av helga vært inne i flerbrukshallen ved Lindebø på Flekkerøya. Politiet skal gjøre åstedsundersøkelse mandag formiddag.

Innbrudd i bedrift III

ARENDAL: Det er stjålet anleggsutstyr fra en lagerhall ved Bjelland på Tromøy utenfor Arendal.

Innbrudd i bedrift IV

TVEDESTRAND: Med skjærebrenner har tyver brutt opp flere spilleautomater på kafeen Amtmannssvingen i Tvedestrand. Innbruddet har skjedd en gang mellom 23.00 og 08.30 natt til mandag.