KRISTIANSAND: Jakter på knivstikker

ARENDAL: Hus totalskadet i brann

**KRISTIANSAND: Slått ned utenfor pub

00.40** Politiet fikk melding om at en person var blitt slått ned utenfor Victoria pub i Markens gate. Vedkommende ble kjørt til legevakten for sjekk, men skal ikke ha pådratt seg alvorlige skader. Ifølge politiet skal fire personer ha stått bak volden, men disse hadde stukket fra stedet da politiet ankom. Ingen er mistenkte i saken.

KRISTIANSAND: Tatt etter utforkjøring

**KRISTIANSAND: Knuste glass i hodet

01.19** En 25 år gammel mann fra Kristiansand ble satt i arresten etter at han skal ha knust et glass i hodet på en gjest på utestedet Havana. Offeret ble påført kuttskader i ansiktet. Det er uvisst om vedkommende vil anmelde forholdet, men politiet vil selv anmelde 25-åringen for bråk på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Mistenkt for voldtekt på Caledonien

**MANDAL: Til sykehus etter slåsskamp

02.00** En 23 år gammel mann fra Mandal ble kjørt til sykehus med lettere skader etter en slåsskamp utenfor Marna Kafé i Marnaveien. Politiet kjenner identiteten til den andre personen som var involvert, en 21-åring fra Mandal, men det er foreløpig uklart hvem av dem som slo først.

**KRISTIANSAND: Funnet bevisstløs

04.02** En mann ble kjørt til legevakta etter at han ble funnet bevisstløs i krysset mellom Dronningens gate og Vestre Strandgate. Mannen, en 27-åring fra Bygland, har forklart at han ble slått ned. Han skal ha vært oppegående da han ble hentet av ambulansen. Politet har fått beskrivelse av gjerningspersonen.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for beruset kjøring

04.16** Politiet fikk melding fra en servicebil at føreren av en bil virket beruset. Føreren, en 23 år gammel kvinne, hadde tilkalt hjelp da hun kjørte i en kantstein og ødela felgen, men ble i stedet innbrakt til Kristiansand politistasjon. Hun måtte avlegge utvidet blodprøve.

VENNESLA: Alvorlig skadet etter utforkjøring

**SONGDALEN: Innbrudd i hytte

08.00** En hytteeier på Frikstad meldte fra til politiet om at tyver hadde tatt seg inn i hytten hans ved å knuse et vindu. Et utstoppet reinsdyr, et tv og en radio skal vært blant de stjålne gjenstandene. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av den siste uken.

**FARSUND: Moped stjålet

08.05** En moped med registreringsnummer PZ 9234 ble meldt stjålet fra Danefjellveien. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natten.