**VENNESLA: Frastjålet isolasjon

02.42** På en byggeplass like ved Arnes motell i Vennesla, ble det natt til fredag stjålet isolasjon. Gjerningsmennene rømte før politiet ankom stedet, men politiet skal likevel ha nyttige spor i saken.

**ARENDAL: Forsynte seg med tobakk og DVD-filmer

02.45** Fra Saga video på Saltrød i Arendal ble det i natt stjålet tobakk og DVD-filmer. Gjerningsmennene hadde stukket av innen politiet kom frem, men politiet har beskrivelse av gjerningsmannen og videopptak fra stedet. Saken blir etterforsket videre.

KRISTIANSAND: Brann i jernstøperiet

**KRISTIANSAND: Utløste alarm

04.00** En innbruddstyv fikk hastverk da han klarte å kappe strømledningen og dermed utløse alarmen på hytta han hadde tatt seg inn i. Fra hytten rasket tyven med seg den uheldige kombinasjonen av motorsag og øl.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

09.20** For andre gang i løpet av kort tid, er det blitt knust en rute i Dyrehaven dyrebutikk i Kirkegata i Kristiansand. Politiet regner saken som et rent skadeverk, da ingen har tatt seg inn på stedet. Hærverket har skjedd i løpet av natten.

**KRISTIANSAND: Etterlyser bilskilter

11.02** En bil parkert på Mjåvann industriområdet har i løpet av natten blitt frastjålet skiltene, stereoanlegget, bombrikken og vognkortet. Bilen er en rød Daewoo fra 1997. Politiet etterlyser nå de stjålne skiltene med registreringsnummer PP21859.