Tyver forsøkte natt til lørdag å komme seg inn i Eriksson-bygget i Grimstad, men de ble skremt og var forsvunnet da politiet dukket opp.

Ved to-tiden natt til lørdag har tyver forsøkt å komme seg inn på Omsorgssenteret i Tordenskjodsgate i Kristiansand. De har brutt opp ytterdøra men ikke fått med seg noe.

Tyver ble skremt bort fra et hus på Slettheia da huseier våknet.

I et hus på Tømmerstø har tyvene imidlertid fått med seg noen gjenstander fra et hus tidlig lørdag morgen.

Det var også forsøk på grovt tyveri i Mandal natt til lørdag. Tyvene har forsøkt å knuse vinduet i en butikk.

I et hus i Arendal har tyver ikke brydd seg med å knuse vinudet, de gikk rett inn vinudet. Det er usikkert hva de har fått med seg.

Det er også usikkert hva som er forsvunnet etter et innbrudd i en bolig i Søgne natt til lørdag.

Politiet utelukker ikke at et innbrudd på Birkeland natt til lørdag kan ha sammenheng med tyveriraidet i Kristiansand og Vennesla natt til torsdag. Tyvene har brutt seg inn på Sentrum Video og prøvd å få opp automatene.

En 19 år gammel mann mistet lappen med god margin da han natt til lørdag ble tatt i 105 i 50-sonen i Farsund. Hvilke videre følger forholdet får vil vise seg over helgen.

Ei jente på 18 år ligger til observasjon etter at hun hoppet ut av en bil i fart. Ulykken skjedde på E 18 på Tingstveit mellom Grimstad og Arendal natt til lørdag.

En bil kjørte av veien ved Verdalsbru i Bykle fredag kveld ved 23.00-tiden. Politiet hadde mistanke om promillekjøring, han ble tatt med for blodprøve og kunne vinke farvel til sertfikatet.

Samme utvei fikk det fro en mann på 60 år i Arendal ved halv ett tiden.

Fyll og bråk i Kristiansand: En mann på 20 år ble tatt inn for fyll og bråk utenfor Oscars i Vestre Strandgate ved ett-tiden natt til lørdag. Fyllenatten fortsatte med bråk fra en 18 åring ved Quarten pub i Markens gate ved to tiden. Siden var det bråk utenfor 7 Eleven, der en 19 år gammel mann er pågrepet for bråk og skadeverk. Ved tre-tiden ble en 41-åring satt i arresten for bråk ved Caledonien. Et kvarter senere anrgrep en 31-åring vakter på et utested med flaske. Mannen ble også satt i arresten. En mann på 34 år ble slått ned ved Ernst hotell, og forholdet vil bli anmeldt. Siden fikk en 24 år gammel mann fra Vennesla ødelagt noe på tennene da han ble slått ned i Tollbodgata. En beruset person oppsøkte politiet i løpet av natta for å anmelde noe, men da han nektet å forlate politihuset, endte det med at han måtte i arresten selv. AMK måtte ta seg av en beruset kvinne ved Havanna restaurant. Politiet ble også tilkalt til 7 Eleven ved fire-tiden, men denne gang var det falsk alarm.