KRISTIANSAND: Fra kl. 16 lørdag til kl. 12 søndag hadde operasjonsleder David Stamnes 111 saker å ta seg av.

— Dessverre kunne vi ikke hjelpe alle som ønsket politiets tilstedeværelse. Det er beklagelig, men slik er det når vi ikke har nok ressurser. Vi måtte prioritere og ta det som fremsto som mest alvorlig, sier Stamnes.

Vaktsjefen på Kristiansand politistasjon sier denne helgen har vært overraskende hektisk med en rekke voldssaker.

Her er et lite utvalg av politiets arbeidsoppgaver hentet fra politiloggen fra lørdag kveld til søndag morgen:

LILLESAND: Kl. 21.26. Melding om at en person er knivstukket og alvorlig skadet og på vei til Arendal sykehus. Anestislege som møter ambulanse. 22-åring livstruende skadet, men stabil. 14 år gammel gjerningsmann pågrepet.

KRISTIANSAND: Kl. 21.40. Tangvall. Brann i campingvogn. I full fyr på et jorde ved fotoboks ved E 39 i Søgne. Viste seg å være en gammel campingvogn.

TØMMERSTØ: Kl. 22.30. Tømmerstø grendehus. Tilløp til gjengslagsmål. Viste seg at det var et sølvbryllup og at en del ubudne gjester dukket opp. Melding om at gikk hett for seg. Var roet ned da politiet kom. Ingen skadet. Politiet venter på anmeldelse.

MANDAL: Kl. 22.50. AMK melder om at en person har fått fylleslag. Ingen ambulanse ledig. Politiet tar jobben og kjører personen til legevakta.

SØGNE: Kl. 23.20. Trysnes. Melding om at bil, BMW, har gått rundt i veien. Bilen forlatt. Viste seg at bilen var stjålet. Ny bil stjålet, en Toyota Hilux, 100 meter fra ulykkesstedet. Ti minutter senere blir Toyotaen funnet på taket i Solvik. Politiet pågrep en 18-åring, som er siktet for biltyveri, promille og bilkjøring. Gutten er fra Søgne. Sitter i arrest, skal avhøres. Mistanke om høy fart. Skrensespor på 38 meter. Trafikkstasjonen kalt ut for å foreta tekniske undersøkelser og beregne hastighet.

KRISTIANSAND: Kl. 23.45. En person slått ned ved minibank i Markensgate. Fornærmede har trolig brukket nesen. Mye blod. Politiet pågrep en kar på 16 år, en utlending. På grensen til ran.

FLEKKEFJORD : Kl. 00.45. Hotell Maritim. Konsert. Noen kastet inn tåregass i hotellet. Ba om politihjelp. Fullt kaos. Alle skal ut på en gang. Roet seg etterhvert. Fant ingen gjerningsmann. Hotellet vurderer anmeldelse.

KRISTIANSAND: Kl. 00.45. Slagsmål i leilighet. Folk hyler og skriker. Politiet pågriper mann som har rasert leiligheten. 56-åring i leiligheten ble angrepet, men ikke skadet. Stor skade i leiligheten. Gjerningsmann, en venndøl på 35 år, hadde vært på bybesøk og fikk for mye for å drikke. Satt til tørk i arresten.

ARENDAL: Kl. 00.45. En kvinne møter på vakta og sier at samboer har truet henne med kniv og truet med å ta livet av hennes to katter. Mistenkte en kjenning av politiet, som rykket ut. Han hadde skadet seg selv med kniv. Politiet fant tyvegods, bl. annet en del datautstyr. Plassert i varetekt på grunn av trusler og tyvegods.

KRISTIANSAND : Kl. 01.50. Grostølveien. En 26 år gammel dame tatt for promillekjøring.

KRISTIANSAND : Kl. 01.55. Melding fra Drivenesveien om at en person kjører i beruset tilstand. Bilen observeres senere på Skarpengland. Kjørte på moped. Fører stanset av folk i området, som setter håndjern på mannen. 23-åringen fra Vennesla var beruset og blir hentet av politiet.

FLEKKEFJORD: Kl. 01.45. Fullt slagsmål utenfor kirken. En person (17) lå nede og ble sparket og slått. En gjerningsmann på 21 år blir plukket ut i mengden. Mannen fra Kvinesdal hisser seg opp på politiet. Ble bastet og bundet og kastet i politibilen og satt i arrest. Siktet for vold og for å ha motsatt seg pågripelse.

FARSUND: Kl. 02.18. Sentrum. Bil har snurret rundt. Patrulje pågriper en kar, 25 år fra Lista. Har ikke førerkort. Mistenkt for promillekjøring. Blodprøve tatt. Deretter kjørt hjem.

KRISTIANSAND: Kl. 04.10. Torridalsveien. Scooter kjørte inn i tre. Fører ligger rett ut. Ble kastet av sykkleen og inn i et gjerde og videre inn i hekk. Bevisstløs. Knekt brystbein og indre skader. 18 år fra Kristiansand. Mistanke om promille. Blodprøve.

KRISTIANSAND: Kl. 04.30. Andøya. Sitter en kar i melders bil. Han fikk beskjed om å pelle seg ut, men nektet. Patrulje kommer og drar mannen ut av bilen og inn i politibilen. Settes til tørk i arresten.

KRISTIANSAND: Kl. 09.50. Gjestehavna. En Windy 8000 ligger ved kai, går på tomgang. Melder mener båten var koblet. Ikke mulig å stanse motoren. Politiet fant eier, som bekrefter at hans båt og at stjålet.

KRISTIANSAND: Kl. 10.00. Bråvannskleiva 4. Byggeplass. To personer bar ut ting fra nybygg og inn i en burgunderrød Mitsubishi Lancer. Politiet pågriper to 26-åringer fra Lillesand og Grimstad. I bilen finner politiet tyvegods som trolig stammer fra en rekke innbrudd i Lillesand og Kristiansand, deriblant hytteinnbrudd.