Pettersen, som i desember i fjor underskrev en intensjonsavtale med Vipers Kristiansand, bestemte seg mandag ettermiddag for å innfri avtalen ved eliteserieklubben i håndball. Han er tidligere landslagstrener i håndball for herrer i to perioder, fra 1989-1994, og fra 2001-2008. ## Tar to år

— Jeg vil i dag bekrefte at jeg kommer til å være Vipers-trener de neste to årene, med start fra sesongen 2014/2015, sier Gunnar Pettersen til Fædrelandsvennen.

Han viser til at klubben jobber bra og den nye treneren har tro på at klubben kan lukte på en bronsemedalje kommende sesong.

— Vipers kan gi Larvik kamp om seieren når vi kommer til sesongen etter. Dette er i alle fall målet, påpeker Pettersen.

Kjempeglad

— Vipers-ledelsen har jobbet godt over tid med åsikre et bra lag fra kommende sesong, og jeg har fått mer og mer lyst påjobben, sier han.

Da han signerte intensjonsavtalen, varutgangspunktet at Vipers hadde lokket med å skulle skaffe ham stjernespillerneTonje Nøstvold, Heidi Løke, Kristine Lunde-Borgersen og Katrine Lunde. Det harikke skjedd, men Pettersen er likevel offensiv:

— Målet må være å lukte på medalje kommende sesong, og så kunneheve seg ytterligere året etter. Vi ligger foran skjema på målvaktssidenallerede, mener han og sikter til nyervervelsen Sakura Hauge fra Tertnes.

Daglig leder i Vipers Kristiansand, Terje Marcussen, sier følgende:

— Jeg er veldig glad for at en kjempegod trener med svært merittert CV har signert for klubben. Dette er bra!