Ulykken fant sted på riksvei 420, Bergemoveien, ved den østre avkjøringen til Sykkelsport Grimstad. To personbiler, en BWM og en Subaru, kolliderte i 40-sonen på stedet.

Lettere skader

— Det er ikke helt enkelt å si hvem som har skylden for ulykken, siden skiltingen og veimerkingen er noe utvetydig på stedet, sier innsatsleder ved Grimstad politistasjon, politibetjent Martin Sakari Aittovaara.

— En stasjonsvogn har vært på vei ut på riksveien og kollidert med en BMW. Sistnevnte bil har skader på høyre side, og en person i Subaruen sendes til legevakten med lettere skader, legger han til.

To ambulanser, brannvesen og to politienheter kom raskt til stedet.

Store bilskader

Personbilen som var på vei fra Bergemoen retning vestover, ble truffet i høyre side ved forhjulet av stasjonsvognen som skulle ut på veien.

— Bilen min har jo skader over nesten hele høyresiden, sier en oppgitt bileier til Fædrelandsvennens journalist på stedet.

Både BMW-en og Subaruen har store materielle skader.

Snurret

Fra punktet de to bilen har støttet sammen, og til der BWMen sto motsatt vei, er det i alle fall 40 meter i avstand.

— Det opprettes politisak på forholdet og så får forsikringsselskapene finne ut hvem som hadde stopp for hvem, opplyser Aittovaara.

Operasjonsleder ved Agder politidistrikt, politioverbetjent Geir Ove Andersen, sier søndag morgen at Grimstad-politiet skal etterforske trafikkulykken videre mandag.