Politiet i Grimstad fikk melding om tyveriet klokka 07.50 og har i løpet av dagen hatt mannskaper på stedet for å undersøke byggene som har hatt tyver på besøk.

Stjal kjøkkeninventar

— Det er snakk om to boliger under oppføring i Kjæråsen på Støle vest av Grimstad, som i natt ble tømt for verdier. En skaphenger, med reklame for VM Bygg AS på siden, forsvant også fra stedet, sier innsatsleder ved Grimstad politistasjon, førstebetjent Glenn Sollid.

— I begge husene er det stjålet inventar, verktøy og hvitevarer. Ja, nesten alt som trengs for å innrede to kjøkken. Av verktøy er det i første rekke kappsager, driller, krysslaser, lasermålere og mye mindre elektriske verktøy som er forsvunnet, sier Sollid.

Ønsker tips

— Innbruddet skal ha skjedd natt til torsdag, og politiet i Grimstad er veldig interessert i tips om vitneobservasjoner i området. Og om noen har sett skaphengeren, sier innsatslederen.

Hvem som kan stå bak er ifølge politiet for tidlig å si.

— Generelt sett vil jeg anbefale byggmestere til å sikre inventar og verktøy før de forlater byggeplassen for kvelden, råder Sollid.