Vi ba om svar på følgende spørsmål:

1. Hva forbinder du med Fædrelandsvennen?

2. Hva vil du si til jubilanten på dagen?

Sigrun Drangsholt (44), fra Kristiansand. 1. Lokalt og oppdatert. Selv om det jo ikke er like oppdatert nå som tidligere. Jeg er opptatt av lokalstoff. 2. Ha fokus på mer positive ting og mer glede!
Espen Eilertsen (26), fra Vennesla. 1. Jeg forbinder det med lokalnytt, det er gøy. Scroller ofte på nett og får med meg overskriftene, men etter hvert så kunne jeg godt tenkt meg et abonnement på nettutgaven i alle fall. 2. Gratulerer med dagen!
Martin Abram (27), fra Vennesla. 1. Jeg forbinder det ikke med så mye egentlig. Leser mest overskriftene, så får jo med meg det viktigste. 2. Gratulerer med dagen!
Birger Ingebrethsen (54), fra Kristiansand. 1. Vi kan lese alt på nett før det er i papiravisen. Jeg vurderer å droppe papir nå. Men jeg er fra Vågsbygd, og helt fornøyd med alt fra Fædrelandsvennen. 2. Hvis dere har kake, kommer jeg bort!
Lars Gramvik (17), fra Kristiansand. 1. Jeg forbinder Fædrelandsvennen med fotball og Start! Synes det er en bra avis som får ufortjent mye kritikk. Veldig bra jobba, særlig med Frank Mersland i spissen. 2. Jeg vil gjerne ha litt mer lokalsport og ikke bare Start, det er gøy å lese litt mer om naboen!
Grethe Helland (54), fra Østfold men bosatt i Kristiansand. 1. Lokale nyheter! Også forbinder jeg det med kosen som er når man setter seg ned med papiravisa. Jeg leser både på nett og papir, men bruker mer tid når jeg leser papiret. På nettet er det mest scrolling. 2. Gratulerer!
Anne Cecilie Eivindson (43), fra Kristiansand. 1. Jeg forbinder Fædrelandsvennen med lokale nyheter. Synes det er en bra lokalavis, og det er gøy å lese om kultur og ting som skjer i byen. Jeg er mest glad i lokalstoffet. 2. Håper papirutgaven består!
Liv Ordahl (65), fra Kristiansand. 1. Jeg er helt avhengig av Fædrelandsvennen. Leser den hver morgen. Jeg leser blant annet annonser og kultur. Men jeg skulle ønske det var mer gladsaker. Det hadde vært gøy å høre om det som fungerer også, ikke bare det som ikke fungerer. Jeg liker best papiravisa, men leser på nettet også. 2. Stå på!
Christen Egeland (37), fra Oslo men bosatt i Lillesand. 1. Fædrelandsvennen for meg er Hennes majestet Ræga! Da jeg var liten ferierte vi alltid her, og da husker jeg Ræga godt. 2. Gratulerer med dagen! Stå på, fortsett å kjøre på med lokale saker.
Emma Isaksen (26), fra Kristiansand. 1. Jeg forbinder det egentlig med sommer. Sommerreportasjer og Ræga fra jeg var liten for eksempel. Jeg får også veldig "hjemmefølelse" av å lese Fædrelandsvennen, særlig når det er om noen jeg kjenner. 2. Gratulerer med dagen, lykke til med de neste 140!
Grete Elexon (62), fra Kristiansand. 1. Jeg har hatt avisa i årevis, Fædrelandsvennen er dagens høydepunkt. Jeg står opp tidlig, og koser meg med papiravis og kaffe. Jeg liker spesielt godt å følge med på debatt- og leserinnlegg. 2. Lykke til, håper papiravisen består!
Olav Heggeland (63), fra Kristiansand. 1. En god lokalavis og regionsavis. Jeg føler at når jeg leser Fædrelandsvennen så er jeg orientert om det som skjer. Har vært abonnent siden 1983! Leser mest papiravisen, men synes det er fint å kunne holde meg oppdatert på nettet i helgene. 2. Gratulerer med jubileet, lykke til videre! Håper vi får lese papiravisen i mange år fremover.
Aileen Roaldsøy (20), fra Karmøy, men studerer i Kristiansand. 1. Jeg studerer her, så jeg synes det er greit å kunne lese om det lokale og det som skjer her. Jeg leser Krsby, og synes det er veldig bra for å bli kjent med byen. Visste ingenting om byen da jeg kom hit, så Krsby har gitt meg mange tips til restauranter og utesteder. 2. Gratulerer så mye! Stå på videre!
Lars Askildsen (38), fra Songdalen. 1. Ræga! Det begynner jo å bli en stund siden Ræga var nå, men jeg forbinder Fædrelandsvennen med det. Jeg leser bare avisa på nettet, og er fornøyd med det. 2. Gratulerer med dagen!

Les også: