— Da vi oppdaget tyveriene sjekket vi videofilmen. Med det vi fant der, og fordi jeg kjenner en del folk i Arendal, ble tyvens navn funnet på Facebook, sier Geir Egil Olsen til Fædrelandsvennen.

Innehaveren av Olsen Bil i Grimstad hadde i helgen tyver på besøk. De stjal bildeler og inventar fra BMW-er. Etter at han hadde identifisert en av tyvene slo han til.

— Sammen med en av mine ansatte reiste jeg til mannens arbeidssted i Arendal og sperret bilen og mannen inne til politiet kom og pågrep han, forteller han.

20-åring pågrepet

Operasjonsleder Miriam Stausland i Agder politidistrikt bekrefter hendelsen på Twitter.

— Representanter fra Olsen Bil sperret inne en bil med formentlig tyvegods på Longum og varslet politiet. En 20 år gammel mann er pågrepet, opplyser Stausland.

Utenfor bedriften i Grimstad lå det mange gamle BMW-deler strødd mandag ettermiddag. Alt stammet fra søndagens innbrudd.

— Tyven har brutt seg inn i minst fire biler, og gjort skadeverk på en annen bil. Det er stjålet inventar som dashbord, ratt, airbag, CD-spiller, stoler, baksete og midtkonsoller til bil, oppsummerer Olsen.

Anmeldt

Han har vært i kontakt med Grimstad politistasjon mandag ettermiddag, overlevert videofilmen fra innbruddet, avlevert forklart og anmeldt forholdet.

— Vi ventet med å kontakte politiet til vi var sikre på at gjerningsmannen var å få tak i. For meg er det viktig å vise at tyver blir tatt, avslutter Olsen.