KRISTIANSAND: Fløy hadde en tung vårsesong der de kun tok en seier på sine åtte første seriekamper, men hevet spillet sitt rett før ferien og tok to seiere på de fire siste kampene.

— Jeg håper vi kan fortsette fremgangen. Vi har et behov for gode prestasjoner og resultater, sier Fløy-trener Joey Hardarson til Fædrelandsvennen.

- Optimistisk

Lørdag spiller Fløy mot Vidar i Stavanger i sin første kamp etter ferien. Med seier vil Fløy trolig klatre opp fra 12. plassen de foreløpig ligger på og dermed være over nedrykksstreken.

— Jeg er optimistisk. Spillerne har trent veldig bra i ferien på egen hånd, og så har vi hatt ei god uke sammen før kampen. Vi er i rute fysisk og det ser også bra ut spillemessig, mener Hardarson.

Fløy har denne uka gjennomført fysiske tester, blant annet beep-testen. Der gjorde Jonas Werner det beste fulgt av Benjamin Torsvik.

Thorsen aktuell

Mye tyder på at Lars Christian Thorsen kan få sin re-debut for Fløy i helga. Thorsen var den tredje beste spillerne på beep-testen Fløy gjennomførte denne uka, men fikk seg en smell på trening onsdag.

— Han er i hvert fall med i troppen, og hvis skaden er borte, er jeg sikker på at han holder 90 minutter, sier Hardarson.

Fløy har ikke planer om å hente inn nye spillere til høstsesongen, men utelukker ikke at Christian Andreassen, som brukte ferien på å prøvespille for en svensk klubb, forsvinner fra klubben.

— Jeg regner med det kommer en avklaring i løpet av helga, men jeg vet ikke hva utfallet blir, sier Hardarson.