**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

02.33:** En politipatrulje stanset en 27 år gammel mann fra Lyngdal i Rådhusgata. Mannen var i besittelse av narkotiske tabletter og ble innbrakt til Kristiansand politistasjon. 27-åringen erkjente forholdet og ble deretter løslatt.

**MANDAL: Kjøring i påvirket tilstand

02.32:** En 54 år gammel mann fra Farsund ble pågrepet, mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, da en politipatrulje avholdt trafikkkontroll på E39 Ime skole. Blodprøve ble tatt og førerkortet ble beslaglagt. Politiet anmeldte forholdet.

**ARENDAL: Stjålet sykkel

02.50:** En politipatrulje stanset en 51 år gammel mann fra Arendal på sykkel. Mannen er en kjenning av politiet, og det viste seg at sykkelen mannen syklet på, var meldt stjålet i 2011. Mannen ble pågrepet og innsatt i arresten på Arendal politistasjon.

**SOGNDALEN: Kjøring i ruspåvirket tilstand

03.13:** Politiet pågrep en kvinne for kjøring i ruspåvirket tilstand ved Rosseland. Kvinnen på 35 år fra Søgne, ble kjørt til legevakta i Kristiansand hvor det ble tatt nødvendige prøver. Kvinnen ble anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke i Oddernestunellen

08.01:** Les egen sak.

**FARSUND: Stjålet bil og tilhenger med båt

08.42:** Politiet fikk melding om en sort Citroen C3, med registreringsnummer PX 46686, som ble stjålet i tidsrommet 26.05.13 — 27.05.13 fra Farsund båthavn. Fra samme sted ble det også stjålet en Gaupen tilhenger med registreringsnummer RC 9848. Oppe på tilhengeren stod det en båt "Uttern S 55" 18 fot med en 115 hk Mariner utenbordsmotor. Forholdet vil bli anmeldt.

**TVEDESTRAND: Påkjørt rådyr

08.54:** Politiet fikk melding om et påkjørt dødt rådyr på Goderstand. Viltnemda ble varslet.

**FLEKKEFJORD: Stjålet skiltnummerplate

09.12:** Politiet fikk melding om en stjålet skiltnummerplate med registreringsnummer PD 24547. **KRISTIANSAND: Mannen fastklemt under mur

09.36:** Les egen sak.

**ARENDAL: Trafikkulykke

09.42:** Politiet fikk melding om en trafikkulykke mellom en moped og bobil ved rundkjøringen på Stoa. Brann, ambulanse og politi var på stedet. Mopedføreren fikk lettere skader og ble brakt til legevakta i Arendal for sjekk.

**KRISTIANSAND: Husbrann

11.36:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Kuttet seg i hånda

12.31:** AMK får melding om en arbeidsulykke vede Ugland Marine Services AS. En mann i 60-årene har fått en kuttskade i en hånd i forbindelse med bruk av en vinkelsliper. Mannen ble fraktet til legevakten, og arbeidstilsynet orientert.

**KVINESDAL: Tilhenger punkterte

13.25:** En bil med tilhenger fikk problemer på E39 ved Fedabroa retning Flekkefjord. Stod en bil på tilhengeren også. Tilhengeren hadde et punktert hjul. Politiet dirigerte trafikken på stedet til bilen og tilhengeren ble fjernet.

**KRISTIANSAND: Fikk planke i hodet

13.25:** Les egen sak.

**ARENDAL: Kjørte uregistrert bil

13.35:** Utrykningspolitiet stanser og kontrollerer en uregistrert bil på riksvei 420 ved avkjøringen til His. En 18 år gammel gutt anmeldes for kjøring av uregistrert bil.

**ARENDAL: Beruset mann

14.14:** Politiet fikk melding om en beruset mann som hadde problemer med å ta vare på seg selv. En politipartulje ble dirigert til stedet, men mannen ville gå hjem selv.

**KRISTIANSAND: Måtte ta hånd om dame

14.17:** I Skippergata var det ei beruset dame som hadde problemer med å ta vare på seg selv. En politipatrulje tok hånd om damen.

**FLEKKEFJORD: To tyske fiskere savnet

16.05:** Les egen sak.

**ARENDAL: Ville vise bort selger

16.54:** Tromøytunet ba om bistand til å fjerne en selger av bladet "Folk er folk". Selgeren er tilsnakket flere ganger, men nekter å la være å stå på eiendommen. Melder ønsket at politiet skulle vise bort selgeren.

**MANDAL: Innbrudd

17.28:** Politiet fikk melding om innbrudd i ei hytte med Møglandsvannet. To motorsager, fastnøkler og et bilbatteri er stjålet.

**ARENDAL: Kjørte hjem beruset mann

18.26:** Politiet fikk melding om en sterkt beruset mann som lå i Vestre gate og sov i sin rus. Han ble kjørt hjem for å sove ut rusen.

**KRISTIANSAND: Klage på bålbrenning

19.49:** En melder mener naboen brenner søppel slik at det sjenerer nabolaget. Grunnet andre oppdrag ble det ikke sendt bil til stedet. Grunneier på stedet svarte ikke på telefon, men liknende forhold har vært påtalt tidligere.

KVINESDAL: Knuste ruter

20.21: Politiet fikk melding om knuste ruter på anleggsmaskiner parkert ved barnehagen på Feda. Det var også knust ruter på Coop like ved.

**KRISTIANSAND: Stjålet motorsykkel

21.56:** I løpet av de siste dagene har en motorsykkel, en rød Yamaha Virago med registreringsnummer PY7389, fra en garasje i Norde Hovedgårdsvei.