MANDAL: — Vi har opplevd et helt utrolig samhold, spesielt da vi laget russerevyen. Ellers har vi hatt masse morsomme kroer og fester. Og nå gjelder det å avslutte med stil, forteller de to.

Fædrelandsvennen møtte de ved Hestetroa - midt i Mandal gågate på formiddagen. Da hadde de knapt sovet de siste døgnene og nå var de ivrig opptatte av å få solgt russeavisa. I år heter den "Vi Russ" - tydelig inspirert av ukebladet "Vi Menn".

Oppslaget i år handlet om "Vi-Russe-Piken 2012", som var vakre Paula. Inne i avisen kan vi lese et intervju med henne, der det heter at hun er både singel og freidig.

Russe-jentene innrømmer å være temmelig utkjørte, men at de nok kunne tatt ut en natt til med festing dog etter litt hvile. Og akkurat festing har vært kimen til det verste med russetiden - dette har utvilsomt gått ut over skolearbeidet. – Man mister litt fokus på skolen kan vi si, sier de to.

Må venter alvoret. Til høsten skal Frida til Stavanger for å studere til å bli lærer, mens Kristine skal på folkehøgskole på Follo.

– Det skal nok bli folk av oss også, mener de to.