KRISTIANSAND: Marcus Schenkenberg er nemlig en bekjent av arrangørene av The Summerbreeze Tour som fredag avslutter sin sommerturne på Kick scene.

Marcus Schenkenberg er en av verdens aller første mannlige supermodeller. Foto: Peter Kramer

— At han kommer til Kristiansand er ganske stort her nede. Vi satser på mye kvinnelig besøk når vi har en slik hunk med, sier Joachim Bekkevold i The Summerbreeze Tour.Det er bare et par dager siden den svenske supermodellen bekreftet at han ville være med til Sørlandet, og Bekkevold forteller at han gjør det som en vennetjeneste for å bygge merkevaren deres.

Mannlig supermodell

— Han er en veldig anerkjent modell som har jobbet i rundt 20 år. Det er en person som folk kjenner igjen, mener Bekkevold.

I tillegg til å være kjent for et pent ansikt og en veltrent kropp har Schenkenberg fått oppmerksomhet for å ha datet både Pamela Anderson, Mariah Carey, Jessica Simpson og Anna Nicole Smith.

Mens svensken har vært kjent siden 80-tallet består resten av sommerturneen av gjester som Bekkevold tror vil slå gjennom til våren. På plakaten står blant annet Robin & Bugge, Josef Bamb, I-Robot, JokR feat. Lopez, Entady og Kas, Galexy, Dj Adrian Emile (Housebloggen), Dj Thomas Nellson og Dj Howie B.

Up and coming

— Robin & Bugge er veldig aktuelle og blir spilt på radio. De låter litt som Erik og Kriss og er "up and coming", forteller arrangøren.

Så langt er det forhåndssolgt 300 billetter, og Bekkevold mener dette er en fin oppvarming til fadderuka for studentene.

— Dette blir veldig bra.