KRISTIANSAND: Fikk møkk kastet på huset

KRISTIANSAND: Besvimte på firehjuling i fart

VENNESLA: Dultet borti bilist — krevde kontant oppgjør

**ARENDAL: Stakk inn i skogen og lurte politiet

14.33** Politiet forsøkte å stoppe en ATV-sjåfør på Øyestad for førerkortkontroll. Sjåføren nektet å stoppe og fortsatte inn på en lysløype og videre inn i skogen.

— Vi hørte ham et par ganger, men fant ham ikke igjen. Han lurte oss, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Stjal telefon på Sandens

14.48** En vekter meldte om at en person hadde stjålet en mobiltelefon fra en butikk på Sandens kjøpesenter. En 32 år gammel mann fra Mandal-området ble tatt med mobiltelefonen, og telefonen ble levert tilbake til butikken.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika på biblioteket

16.59** En mann ble tatt med noen narkotiske tabletter og hasj på biblioteket i sentrum. Mannen blir anmeldt. Han er 32 år gammel og kommer fra Mandal (men det er ikke samme person som i den forrige hendelsen i politiloggen).

**KRISTIANSAND: Stjal Golf

17.34** En rød Golf Joker med nummer PP 19589 er stjålet fra Kirsten Flagstadsvei ved Vågsbygd senter.

**FROLAND: Beslagla førerkort

17.39** En 19 år gammel mannlig bilist fra Froland ble stoppet på riksvei 408 på Risøya av en sivil UP-patrulje. Han ble målt i 88 kilometer i timen i 60-sona.

**MANDAL: Uten førerkort i uregistrert bil

19.17** En 24 år gammel mann fra Mandal ble stoppet på Holum. Han kjørte en uregistrert bil uten førerkort.

LILLESAND: Overrasket av vaskemaskin på E 18

**VENNESLA: Mindreårig tatt med narkotika

20.55** En 17 år gammel jente var i besittelse av narkotika i en leilighet i Vennesla. To 24 år gamle menn, som også var på stedet, ble tatt for narkotikabruk. Alle tre ble satt i arresten.

**FARSUND: Kollisjon

21.08** To biler kolliderte på 8th Avenue på Vanse. Ingen personer ble skadet. Den ene sjåføren mistenkte at den andre sjåføren var ruspåvirket. Politiet har vært på stedet og avhører den ene.

**MARNARDAL: Brann i søppeldunk

22.08** Det kom melding om brann i en søppeldunk ved Kleiv-broa. En forbipasserende klarte å slukke brannen ved å kaste snø på flammene, og brannvesenet slapp å rykke ut.