**ARENDAL: Offentlig urinering

00.30:** En 21 åring blir tatt for å urinere på et bygg i Arendal. Vedkommende blir bøtelagt for dette.

**ARENDAL: Innbrudd

01.00:** Politiet får inn melding om at en dør har blitt brutt opp på Stoa senter i Arendal. Det er fremdeles uvisst om hva som eventuelt har blitt stjålet. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**GRIMSTAD: Promillekjøring

01.10:** Politiet stopper en 26 år gammal polakk for mistanke om promillekjøring. Mistanken bekreftes da polakken påvises en promille på 1,5 i blåsetesten. Mannen blir dimmitert etter å ha avgitt en blodprøve.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj og kniver

02.20:** Politiet stopper 27 år gammel mann fra Kristiansand som kjører en bil som inneholder en liten mengde hasj i tillegg til noen kniver. Den 27 år gamle mannen fra Kristiansand er satt i arresten og vil bli bøtelagt.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

03.50:** Politiet stopper to personer fra Kristiansand på henholdsvis 41 og 24 år som kjører en bil med falske kjennetegn på både bil og tilhenger. Det viser seg at kjennemerkene og tilhengeren er stjålet. 41 åringen som kjørte bilen er i tillegg mistenkt for å kjøre i beruset tilstand. En blodprøve blir tatt av sjåføren og begge blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Politiet kjørte med ulovlig tilhenger

03.50:** Uten skilt og uten lys kjørte politiet en tilhenger gjennom Kristiansand natt til onsdag. — Flaut, sier ordenssjef Dag Tallaksen ved Kristiansand politistasjon. Les hele saken her.

**ARENDAL: Tyveriforsøk

08.55:** Politiet har fått inn melding om at noen har forsøkt å bryte seg inn i en konteiner hos Europris ved kystveien i Arendal. Ingenting skal være stjålet, men det har oppstått skader på konteineren.

**KRISTIANSAND: Skilter stjålet

10.27** Politiet fikk inn melding om at en bil med registreringsnummer pp15941 har blitt frastjålet skiltene sine. Bilen stod parkert i Råvannsveien da tyveriet skjedde.

**ARENDAL: Vinglete kjøring

10.28** Bilførere meldte fra til politiet om en kvinne som kjørte svært vinlete i Sørvannsveien i Arendal. Politiet stanset den 47 år gamle kvinnen, som ble fratatt førerkortet.

**SØGNE: Traktor-tyveri

10.36** Det ble funnet en traktor i Hellevika i Søgne. Traktoren har kjørt ned en bom på stedet, og viser seg å være stjålet. Eieren har nå hentet kjøretøyet sitt.

**VENNESLA: Tyv snek seg inn mens mor og barn sov

10.44** Råfrekt innbrudd i Vennesla. Les hele saken her.

**KRISTIANSAND: Stålet moped funnet igjen

10.48** En moped ble funnet henslengt bak Lekeland i Lumberveien. Mopeden ble meldt stjålet 8. juli, og er tauet inn. Eier er kontaktet.

**KRISTIANSAND: Tatt på fersk gjerning

12.43** En innbruddstyv ble observert da han brøt seg inn i en bil på Lund. Gjerningsmannen stakk avgårde da han skjønte at han var blitt oppdaget av melder, som så ringte politiet. Politiet har ikke fått tak i mannen.

**HÆGEBOSTAD: Uten førerkort

13.50** En politipatrulje i Eiken kom over en bilfører på 42 år. Mannen er anmeldt for overtredelsen.

**SØGNE: Drikking på offentlig plass

14.55** To personer ble observert mens de drakk alkohol utenfor en butikk i Tangvall. Da politiet var kommet til stedet var personene forsvunnet.

**ARENDAL: Spett gjennom dør

14.30** En mann ringte politiet og klaget over at noen har sendt et spett gjennom en dør. Årsaksforløp og gjerningsmann er foreløpig ukjent, og politiet undersøker saken.

**KRISTIANSAND: Slossing ved Domkirka

16.05** Flere personer er innvolvert i en slosskamp ved Domkirka. Personene er det politiet karakteriserer som "byens løse fugler". En person blir bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Stoler i veien på E18

16.44** Politiet fikk inn melding om at flere stoler skal ha ligget løst i veien i Haumyrheitunnelen på E18 i østgående felt, like etter Varoddbroa. Politiet har vært på stedet og fjernet stolene, så veien er igjen trygg for ferdsel.

**ARENDAL: Stanset beruset båtfører

16.55:** Politibåten har stanset en båtfører på Nidelva. Mannen skal være svært beruset, og må forlate farkomsten.

**KRISTIANSAND: Tatt med kniv

18.00** En 20-åring ble stoppet i Lømslandsvei nord for Kvadraturen onsdag kveld. Vedkommende bar på en kniv som ble beslaglagt av politiet. Mannen blir anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Tilhenger stjålet

19.31** En tilhenger av merket Brenderup er stjålet fra en adresse i Grimstad i perioden 31. juli til 01. august. Tilhengeren har regnr UJ4046. Den stod låst ifølge politiet.

**ARENDAL: Dørselger

19.58:** Beboere på Løddesøl reagerte på en "stum" dørselger.

**MANDAL: Full mann

22.17:** En full mann ble plukket opp av politiet i Mandal.