Hei Ræga!

Hør som det smeller på loft og i kjeller — for nå er det Birgitte som gjelder! Rægas flotteste dame (nest etter Majesteten selvfølgelig) fyller 40 år 3. august, og det må vel ikke gå ubemerket hen.

Det er alltid mye som skjer rundt Birgitte. Helt fra vi var små har vi hengt sammen. Det har vært turer i båten, hytteturer ved sjøen og på fjellet, rideskolen og uendelig mange hyggelige byturer, både sent og tidlig. Latteren sitter løst i selskap med deg, Birgitte. Kjapp i replikken og glimt i øyet er vel en karakteristikk som mange nikker gjenkjennende til, men også den omsorgsfulle og gode venninnen som alltid er der når det er behov.

Dagene blir ikke alltid som vi ønsker, det har vi begge fått merket det siste halvåret, men styrken i vennskapet gjør det enklere å bære.

Jeg er utrolig glad for å ha deg som min venn. Med dette ønsker jeg deg alt godt, kjære Birgitte. Stor klem fra Karianne.

Denne damen kjenner vi i hoffet godt. Sjefen er på ferie, så det er en fryd å få satt dette bildet på trykk uten at hun kan gjøre noe som helst med det. Vi takker Karianne Pedersen for bildet og hilsen til Ræge-sjefen Birgitte Klækken (t.v.).