**KRISTIANSAND: Anmeldt for fyllebråk

00.30** En mann blir anmeldt for bråk i beruset tilstand, etter å ha stelt i stand bråk i Tollbodgata i Kristiansand sentrum.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for promillekjøring

01.17** En 30 år gammel mann fra Kristiansand blir stoppet i Vestre Havn mistenkt for å ha kjørt båt i påvirket tilstand. Mannen førte en 17-fots båt da han ble stoppet av patruljen.

**KRISTIANSAND: Havnet i arresten

01.37** En 20 år gammel mann havner i arresten etter å ha havnet i en slåsskamp i Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Funnet bløende

01.54** En 20 år gammel kvinne blir kjørt til legevakten i Kristiansand etter at hun ble funnet bløende fra begge beina i Kristiansand sentrum. Ifølge politiet er det usikkert hva som har skjedd. Kvinnen ble kjørt til legevakten for behandling.

KRISTIANSAND: Falt og slo hodet

En 37 år gammel mann blir sendt til legevakten med ambulanse etter at han ble funnet bløende fra hodet i Kristiansand sentrum. Ifølge politiet har mannen trolig falt og slått hodet i fallet.

GRIMSTAD: Tatt i stjålet bil

En 21 år gammel mann fra Lindesnes får et ublidt møte med lovens lange arm etter å ha blitt stoppet og pågrepet for brukstyveri. 21-åringen kjørte en stjålet bmw med fire andre passasjerer da han ble stoppet ved Homborsund. Ifølge politiet skal bilen ha blitt meldt stjålet i mannens hjemkommune for en stund tilbake.

ARENDAL:

KRISTIANSAND: Slo til kvinne

En 26 år gammel mann blir anmeldt av politiet for å ha slått til en kvinne i Markensgate.

KRISTIANSAND: Sparket kvinne i ansiktet

02.58 En 39 år gammel mann fra Kristiansand havner i arresten etter at han sparket en kvinne i ansiktet. Kvinnen skal ha kommet uskadet fra episoden. 39-åringen er nå anmeldt for forholdet.

**RISØR: Har merket postkasser

09.38** Politiet får melding om flere postkasser som har fått påsatt et klistermerke med bokstavene "fv". Politiet har ikke tall på hvor mange postkasser det gjelder.

**MANDAL: Stjal medisiner

11.35** : En 32 år gammel mann fra Mandal kominn på Apotek1 på Amfiseneteret med en respet. Da betjeningen kommed medisinen, snappet mannen med seg medisinen og forsvant frastedet. Mannen er en kjenning av politiet.

**ARENDAL: Falsk hundrelapp

12.39:** Kiwi Nedenes fikk inn en falsk hundrelapp. Politiet harhentet den og det er skrevet anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Stjalsykkelhjul

12.48** : Politiet fikk melding om at noen var i ferd med åstjele et bakhjul på en sykkel på torvet. Da politiet kom tilstedet var tyven vekke, men en person fikk sendt et mobilbilde avhendelsen til politiet.