**MANDAL: Mister lappen

23.35:** En bilist blir stanset av en patrulje ved Valand på E 39 for å ha kjørt for fort. Bilisten mister førerkortet etter å ha fått for mange prikker.

**KRISTIANSAND: Rabiat gjest

00.29:** Utestedet Østsia på Gimlemoen melder at de har en rabiat gjest. Både den rabiate gjesten og én til blir tatt med til arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Slått ned

01.02:** Politiet får melding om en person som er slått ned ved Spicheren. En ambulanse blir sendt for å ta seg av personen. Den mistenkte har forlatt stedet og hendelsesforløpet er uklart.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.15:** En overstadig beruset person blir hentet inn fra Skippergata til arresten. Der får personen mulighet til å sove ut rusen.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.26:** En ny overstadig beruset person får overnatte i arresten. Denne personen blir plukket opp ved UiA på Gimlemoen.

**TVEDESTRAND: Tung last

01.33:** Politiet får melding om varebil som kjører med svært tung last. Varebilen blir stanset ved Fiane og er full av kolonialvarer fra Oslo som skal til Kristiansand. Politiet pålegger fører å lesse av halve lasten og kjøre to turer Tvedestrand-Kristiansand.

**SONGDALEN: Knivskadet

01.35:** En mann skal ha slått og truet en dame med kniv under en privat sammenkomst på Finsland. En mann skal ha grepet inn og fått et lite kutt i hånda med kniven. Den mistenkte, en 42-åring fra Lillesand, forsvant før politiet kom til stedet.

**MANDAL: Mistet lappen i fartskontroll

23.00-01.40:** Ved Ulvegjelet har UP hatt fartskontroll. I 60-sonen var det seks biler som fikk forenklede forelegg, mens det ble delt ut to anmeldelser med førerkortbeslag. De to kjørte henholdsvis 87 km/t og 91 km/t.

**ARENDAL: Politistudent hoppet på sjøen

01.53:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.02:** Det bryter ut slåsskamp mellom to utenlandske personer utenfor et utested i Dronningens gate. Politiet pågriper én person som settes i arrest og anmeldes for bråk i beruset tilstand, men det er fortsatt amper stemning på stedet. Flere politipatruljer må til stedet for å roe gemyttene.

**KRISTIANSAND: Stjal betalingsterminal

02.20:** En person skal ha stjålet en betalingsterminal fra et utested. Mannen blir pågrepet i Markens gate, men nekter å oppgi personalia til politiet. Den 44 år gamle kristiansanderen blir derfor også anmeldt for dette og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Bråkete mann

02.23:** Politiet bistår et utested i Vestre Strandgate med en bråkete mann. Den 22 år gamle mannen fra Kristiansand blir pågrepet, anmeldt og kjørt til arresten.

**FARSUND: Kvinne slått i hodet

02.30:** En 27 år gammel kvinne er slått i hodet av en 21 år gammel kvinne på et utested i Farsund. Den nedslåtte kvinnen ønsker å anmelde over helga.

**KRISTIANSAND: Tagging

02.38:** En person skal i forbindelse med en tilstelning på UiA, ha utført omfattende tagging. Taggeren var borte da politiet kom til stedet, men han skal være navngitt.

**KRISTIANSAND: Bråk

03.02:** En 33 år gammel mann med utenlandsk opprinnelse blir pågrepet av politiet utenfor et utested i Dronningens gate. Han skal ha laget bråk og blir anmeldt for det og satt i arrest.

**ARENDAL: Fant kniv og betong i bil

03.40:** En bilist blir stanset like ved Stoa i Arendal. I bilen finner politiet en kniv og en batong. Den 27 år gamle bilføreren fra Arendal har heller ikke førerkort og kan vente seg en anmeldelse.

**SONGDALEN: Krangel om taxiregning

04.32:** Politiet må bistå en krangel mellom en drosjesjåfør og passasjer ved Nodeland. De to krangler om betalingsmåte for drosjeturen og det går ampert for seg. Det ender med at passasjeren lover å betale i morgen.

**KRISTIANSAND: Kastet sykler rundt seg

08.49:** Ved Lahelle ble det observert en mann som hylende kastet sykler og andre gjenstander rundt seg og ut i veien. 28-åringen blir tatt hånd om av politiet og kjøres til arresten. Der blir det også funnet narkotika på mannen og han anmeldes for både ordensforstyrrelse og narkotikabesittelse.

**GRIMSTAD: Innbrudd i hytter

11.18:** Politiet får melding om innbrudd i flere hytter ved Fevikodden i Grimstad. Stedet undersøkes av patruljen.

**FROLAND: Innbrudd og tyveri

12.49:** Det meldes om innbrudd og tyveri av verktøy fra Froland verk.

**VEGÅRSHEI: Innbrudd i hytte

13.07:** Ei hytte ved Kleivvannet har vært utsatt for innbrudd. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

**MANDAL: Stjal i butikken

16.13:** En person ble tatt for butikktyveri. Vedkommende ble bortvist.

**MANDAL: Melding om gressbrann

17.31:** Det meldes om gressbrann ved Mones. Brannen ble slukket av folk i nærmheten. Det ble søkt etter en mistenkt gjerningsmann, uten resultat.

**SØGNE: Steinkastende mann

17.51:** Det blir meldt om at en mannspersperson kastet en stein i frontruta til en bil ved Nygård skole. Noe senere fikk politiet melding om at den samme personen hadde knust et vindu i en bolig. Politiet rykker ut til stedet, og en 28-åring blir pågrepet.

**KVINESDAL: Kollisjon

17.58:** To biler kolliderer i Gullestadvegen. Ingen blir skadet i kollisjonen. En kvinnelig bilfører blir anmeldt for å ha kjørt uten å ha lappen.

**LINDESNES: Uhell på moped

19.43:** Politiet får melding om et uhell på moped. Mopeden hadde kantet, og føreren fikk kun skrubbsår.

LILLESAND: Fant skadet mann i grøft ved Omre

19.53:

**LYNGDAL: Kjørte i parkert bil

20.13:** En 18-åring fikk beslaglagt førerkortet sitt, etter at han mistet kontrollen på bilen sin og kjørte inn i en parkert bil i Løkkeveien.

**ARENDAL: Fant narkotika på bopel

20.43:** Politiet ransaker en bopel i Arendal sentrum, og finner to slanger og narkotika. En 29-åring ble satt i arresten for forholdet.

**GRIMSTAD: Savner hund

20.54:** En hundeeier ringer politiet for å melde sin åtte måneder gamle drever savnet. Hunden er savnet fra området Vesterled.