Politiet snakker her med vitner og involverte etter en episode i Dronningens gate ved 02.15-tiden natt til søndag. Foto: Vegard Nekstad

**GRIMSTAD: Truet dørvakter

00.03:** En mann (25) fra Grimstad ble nektet adgang ved et utested i Grimstad. Han svarte med å true dørvaktene. Han ble pågrepet og kjørt til politiarresten.

**ARENDAL: Bortvist fra sentrum

00.15:** En mann (22) ble bortvist fra Arendal sentrum etter å ha vært beruset og oppført seg kranglete.

Kø utenfor Harveys like før skjenkestopp i natt. Foto: Vegard Nekstad

**FARSUND: Kledde av seg i taxi

00.29:** Politiet måtte fjerne fire personer som tok seg inn i en taxi i Farsund. Den ene personen skal ha kledd av seg i taxien. Alle de fire i taxien ble anmeldt. Den ene for ordensforstyrrelse, forulemping av offentlig tjenestemann, blotting og for å ikke ha betalt taxi. Andremann for å ikke ha fulgt politiets pålegg om å forlate stedet. Tredjemann for ordensforstyrrelser og forulemping av offentlig tjenestemann. Fjerdemann for å ikke ha etterkommet pålegg om å forlate politibilen.

Kald vind og regnvær bidro neppe til å gjøre hjemturen mer behagelig i natt. Foto: Vegard Nekstad

KRISTIANSAND: Oppga falsk ID

00.40: En gutt (17) er anmeldt etter å ha blitt tatt med feil id på et utested. Han er anmeldt for å ha oppgitt uriktige personopplysninger. **KRISTIANSAND: Trusler på utested

00.53:** En mann (29) fra Kristiansand er anmeldt for trusler, legemsfornærmelse og ordensforstyrrelser etter bråk på et utested. Han skal dessuten ha spyttet på andre gjester. Mannen ble kjørt inn til sentralarresten.

Her snakker politiet med vitner i forbindelse med en hendelse i Dronningens gate ved 02.15-tiden. Foto: Vegard Nekstad

KRISTIANSAND: Flere slåsskamper

01.45-02.30: Amper stemning, krangling og flere tilfeller av slåsskamper sysselsatte politiet. — Politiet er overalt og løser opp konfliktene, opplyser Agder-politiets operasjonsleder. Blant annet måtte politiet rykke ut til uroligheter utenfor noen kebab-restauranter i Droninningens gate. **KRISTIANSAND: Tatt med stjålne telefoner

03.44:** En mann (33) er satt i arresten i Kristiansand etter å ha blitt tatt i besittelse av flere stjålne Iphone-telefoner.

**ARENDAL: Mann savnet

04.25:** 22-åring kan ha falt på sjøen. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Falsk alarm

11.40:** Gikk ransalarmen hos Bunnpris på Strai. Det viste seg å være falsk alarm.

**KRISTIANSAND: Tre falt over hus

12.00:** Politiet fikk inn melding om et stort grantre som falt over et hus. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Skadeverk på biler

13.00:** Det er utøvd skadeverk på en bil i Blåklokkesvingen i løpet av natten. - To dekk er skjært i stykker. Forholdet blir anmeldt, ifølge operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

MANDAL: Tyv på legevakten

14.15: Fra legevakten i Mandal får politiet inn melding om et tyveri. - En mobiltelefon er stjålet fra venterommet på legevakten. Politipatruljen er dirigert til stedet, twitrer Agder-politiets operasjonsleder.