KRISTIANSAND: — En selger på Trekanten senter var så innpåsliten at han ikke lot folk slippe ut av forretningen før de hadde kjøpt bladet, forteller operasjonsleder i Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland, til Fædrelandsvennen.

Osaland opplyser at mannen også ble bedt om å fjerne seg fra stedet, men nektet dette.

— Vi vet foreløpig ikke om han var beruset eller ikke, men valgte å sende en politipatrulje til stedet for å ordne opp, opplyser Osaland.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på sykehuset

08.07** Tyver har i løpet av natta brutt seg inn i noen brakkebygninger utenfor Sørlandet sykehus Kristiansand. Det skal være stjålet pc-utstyr fra stedet.

**KRISTIANSAND: Dieseltyveri på Mjåvann

08.24** I løpet av pinsen har tyver stjålet omkring 150 liter diesel fra et kjøretøy tilhørende Peter Løvås Transport. Lastebilen stod parkert på Mjåvann industriområde. Saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Campingbil forsøkt stjålet

08.55** En campingbil er forsøkt tyvkoblet i Nye Teglverksvei på Lund i Kristiansand. Politiet har vært på stedet og undersøkt saken som vil bli anmeldt.

**FARSUND: Hyttetyveri i Farsund

09.09** Tyver har vært på ferde i ei hytte i Tranevåg i Farsund i løpet av pinsen. Det var en hytteeier bosatt på Østlandet som varslet politiet. Han hadde fått beskjed av en nabo. Det er foreløpg uklart hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tyveri på Wilds Minne Skole

11.11** Det er gjort innbrudd i en brakkerigg ved Wilds Minne Skole på Lund. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Erkjente oppbevaring av amfetamin

11.30** En 29-åring fra Kristiansand kastet fra seg en liten pose da politiet møtte på vedkommene i Slettheiveien. Politiet fant posen og mannen erkjente oppbevaring av omkring 0,5 gram amfetamin.

**LILLESAND: Hytteinnbrudd i Brekkestø

12.0** 7 Tyver har i løpet av pinsen gjort innbrudd i en hytte i Brekkestø. Tyvene har tatt seg inn i boligen ved å knuse et vindu. Det er stjålet diverse eiendeler.