**RISØR: Besittelse av amfetamin

23.53:** En mann i 30-årene ble pågrepet for besittelse av amfetamin. Han ble transportert til Arendal og satt i arrest.

**ARENDAL: Offentlig urinering

00.10:** En mann i 30-årene urinerte på offentlig sted i Arendal, og ble dermed pågrepet. En amneldelse vil komme.

**KRISTIANSAND: Slosskamp

00.58:** Fikk politiet et tips fra en innringer om slosskamp på utestedet Kick i Dronningens gate i Kristiansand. En mann i 30-årene vil bli anmeldt og bøtelagt.

**ARENDAL: Spilte høy musikk

00.56:** Politiet fikk melding om høy musikki Arendal. En patrulje fikk avsluttet festlighetene og skrudd ned volumet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

02.31:** Melding om innbrydd i en bil som hører til hjemmesykepleien i Kristiasand kommune. Et vindu var knust og en veske stjålet. Patruljen dro til stedet, og det er ingen mistenkte i saken så langt.

**KRISTIANSAND: Sov i parkeringshus

02:34:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Slått ned

02.52:** Meldinger fra båthavna ved Rona i Kristiansand om at en person er slått ned. De to involverte er rundt 18 år, og den fornermede ble sendt med ambulanse til legevakta for sjekk. Personen ble slått i ansiktet, og fikk kun lettere skader.

**ARENDAL: Kjørte pirattaxi

02:55:** Politiet stoppet en bil som ble brukt til pirattaxivirksomhet. Sjåføren er i midten av 20-årene og vil bli anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Slossing på Salterøya

03.35:** Melding om slossing på Salterøya i Arendal. Patruljen kommer til stedet og finner at den ene blør fra nesa. Om det vil komme noen anmeldelse er uvisst. De involverte er to personer på 18 og 20 år.

**KRISTIANSAND: Beruset i bil

03.38: Melding fra** Hydro Texaco i Vågsbygd om tre personer i en bil, der alle tre er påvirket av alkohol. Det viser seg at tre mindreårige gutter hadde stjålet en bil. De ble med politiet og kjørt til legevakta for blodprøve. Guttene er mellom 15 og 17 år gamle.

**MANDAL: Slossing

03.15:** Melding omslossing i Store Elvegata i mandal. To personer i 20-årene er innblandet, og det vil komme anmeldelse.

**KVINESDAL: Skjøt med paintball på biler

04.28** : Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

07.40:** Fikk politiet melding om innbrudd i bolig i Dalsveien i Kristiansand. Politiet er på vei og skal ta en åstedsundersøkelse.

**GRIMSTAD: Vinglete kjøring

08.00:** Melding på E18 i Grimstad om en sjåfør som kjører vinglete på veien. Patruljen fikk tak i føreren, en kvinne i 50-årene. Hun blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, og ble brakt til legevakt for blodprøve.

TVEDESTRAND: Hærverk på biler

09.08: Kom første melding fra båthavna i Tvedestrand om skadeverk på flere biler. så har gjeving lyngør melding skadeverk på flere biler politiet til stede. fem seks biler.

GRIMSTAD: Innbrudd i enebolig

09.31: melding innbryudd enebolig grimstad. sprøyta ne huset brannsluikning. stjålet sølvtøy og noen penger.

**GRIMSTAD: Skadeverk på båthavna

10.40:** Fikk politiet beskjed om at noen hadde utøvd omfattende skadeverk på båthavna i Grimstad. — Vi skal se om får mulighet til å se på forholdene i saken i løpet av dagen, sier operasjonsleder Mæhre.

ARENDAL: Innbrudd i båter

11.20: Det er meldt om flere innbrudd i båter på Tangen i Arendal. Politiet er på stedet og gjør åstedsundersøkelse.

KRISTIANSAND: Høylytte tiggere

11.37: Flere har klagd på høylytte tiggerne i Kristiansand sentrum. - Vi har fått meldinger om at en tigger er ganske høylytt og bråkete. Vedkommende har fått en advarsel og vil bortvises om personen ikke roer seg, sier Mæhre. Hun forteller at en patrulje var på stedet.

SØGNE: Innbrudd i sjøbu

11.33: Det skal ha vært innbrudd i ei sjøbu i Paradisbukta i Langenes, Søgne. Dykker-, fiskeutstyr og en nøkkel til en båt er borte.

**KRISTIANSAND: Innbruddstyv tatt på fersken

12.19:** Melding om innbrudd i Østerveien i Kristiansand. Beboere hadde tatt innbruddstyven på fersken, og både inventar og bunad. En kvinne i slutten av 20-årene er satt i arrest.

**TØMMERSTØ: Rib på ville veier

12.19:** En båt drev av gårde på vannet like ved Tømmerstø. - Hvis noen savner en ribb kan de ta kontakt med politiet, sier Mæhre. Hun vil ikke gi detaljer på hvordan den ser ut.

BYGLAND: Kjørte vinglete

12.35: Melding om vinglete kjøring ved Byglandsfjorden. som var til fare for andre bilister. En 84 år gammel mann ble stoppet og fikk førerkortet sitt midlertidig inndratt. - Mannen viste oss en legeattest som var utgått for tre år siden. Han må få en ny legeattest før han kan få lappen tilbake, sier Mæhre.

FLEKKEFJORD: Seilbåt med problemer

13.20: Skal en seilbåt fra utlandet hatt problemer i Hidra. Ei redningskøyte ble sendt til stedet, men personene på båten opplyste om at alt var ok og at de ville komme seg i land på egen hånd.

ARENDAL: Brann i bil

14.19: En bil begynte å brenne under kjøring ved Harebakken i Arendal. Brannvesenet fikk raskt slukket, og alt er nå under kontroll. Ingen ble skadet i brannen.