GRIMSTAD: Klokken halv to natt til tirsdag stoppet politiet en 35 år gammel mann for kjøring uten førerkort på Fevik. Det viste seg å være den samme mannen som politiet hadde stoppet tidligere på kvelden. Denne gangen ble han i tillegg anmeldt for en betydelig fartsovertredelse i en 60 sone på E 18. RISØR: Like før klokken ti mandag kveld ble en 20 år gammel mann på crossykkel stanset av politiet. Han kjørte uten førerkort på en uregistert crossykkel, i tillegg var han beruset. Han ble tatt med inn for utvidet blodprøve og anmeldt for forholdene.

SØGNE: Sentral Video har hatt ubudne gjester på besøk i løpet av natten. Politiet fikk melding om forholdet klokken 0520 tirsdag morgen. De tok med seg innehaver ut til stedet, og det viser seg at det er borttatt store mengder tobakksvarer.

KVINESDAL: Også i Kvinesdal har det vært innbrudd natt til tirsdag. Men her var det en trailer som fikk unngjelde. Uvedkommende har knust en takluke på en trailer som sto parkert like ved Kvinesdal stadion. Traileren ble endevendt og en walkie talkie er stjålet.