Kristiansand 23.54: En 20 år gammel mann fra Kristiansand fraktet til legevakt av sine kamerater. Hevder å ha blitt sparket i ansiktet av en annen i Markens gate.

Evje og Hornes 00.33: En 32 år gammel mann fra distriktet blir tatt for promillekjøring på riksvei 9 og fremstilles for legevakt.

Iveland 01.33: Bil (Misubishi Lancer) meldt stjålet. Funnet kort tid etter i Henrik Wergelands gate i Kristiansand — med bilnøklene stående i.

Mandal 02.10: En mann med øks blir tatt hånd om av politiet på restauranten Hr. Redaktør. Det er en kjenning av politiet, og han blir fraktet bort fra stedet.

Kristiansand 02.51: En 19 år gammel gutt til arresten for ordensforstyrrelse utenfor Midnight Cafe i Henrik Wergelands gate.

Kristiansand 04.25: Et avisbud melder om flammer fra søppelfyllplassen i Olskogen i Voiebyen. Det viser seg at et gammelt lagerbygg brenner, og brannvesenet rykker ut.

Mandal 05.04: En 22 år gammel mann fra Mandal til arresten for besittelse av kniv og små menger hasj.

Grimstad 06.21: Politiet tar med seg en 34 år gammel mann som har forsøkt å bryte seg inn i hjemmet til en kvinne.

Kristiansand 06.31: Bilbrann på Slettheia. Vitne sier han hørte et voldsomt smell, etterfulgt av to mindre smell. Politi og brannvesen rykker ut, og den overtente BMW-en slukkes. En Peugeot varebil har også fått brannskader. BMW-en fraktes bort av Falck, og skal undersøkes senere. Foreløpig ingen mistenkte, men vitnet hevder å ha hørt to personer springe bort fra stedet like i forkant av smellene.

Kristiansand 10.15: En person lettere skadd etter å ha blitt truffet av en personbil i krysset Marcus Thranes gate/Torridalsveien.