**KRISTIANSAND: Lagde bråk på Victoria Pub

01.03** En 57 år gammel mann er anmeldt for bråk i beruset tilstand, etter at han slo seg vrang inne på Victoria Pub i Markens. Mannen skal ha forsøkt å slå til flere av de ansatte, og nektet å forlate stedet. Han var heller ikke villig til å snakke med politiet da patruljen ankom.

**ARENDAL: Fant stjålet bil etter innbrudd

02.53** En bedrift ved Longum Park ble frarøvet en pc etter et innbrudd natt til torsdag. Under utrykningen kom politiet over en bil i nærheten. Patruljen mente det var noe rart med skiltene, og etter nærmere undersøkelser viste det seg at tape var brukt for endre på registreringsnummeret. Bilen var meldt stjålet i Drangedal, og ble tauet inn av politiet. Ingen er foreløpig mistenkte for verken innbruddet eller biltyveriet.

**VENNESLA: Var i besittelse av tyvegods

04.40** Politiet ble oppringt etter at vitner så en person som på mistenkelig vis lusket rundt i Parkveien. Politipatruljen fant pågrep vedkommende, som var i besittelse av tyvegods. Det er foreløpig uklart hvor tyvegodset stammer fra.

**KRISTIANSAND: Kjørte i rus

06.16** En person ble pågrepet i Grostølveien, mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Stjal snøfreser

06.35** En snøfreser som var lagret i en garasje i Sigrids vei, ble stjålet i løpet av natt til torsdag. Tyvene må ha løftet den 150 kilo tunge maskinen ut fra garasjen og over to biler. Politiet mener derfor det må ha vært flere personer som stod for tyveriet, men har foreløpig ingen mistenkte.

**MANDAL: 17-åring nasket i butikk

12.26** En 17 år gammel jente fra Mandal ble tatt i å stjele varer fra Check Point i Bryggegata.

**KRISTIANSAND: 43-åring nasket i butikk

13.26** En vakt fra et vaktselskap tok en kvinne som hadde nasket på Mega i Vestre Strandgate. Kvinnen ville ikke vise legitimasjon. Men da politiet kom til stedet, kom id-kortet frem.

**KRISTIANSAND: Kajakk forsvant

16.03** En kvinne melder til politiet at hennes kajakk har forsvunnet. Hun hadde lagt den opp på land ved huset sitt, og da hun senere kom tilbake for å ta seg en tur oppdaget hun at den var borte. Kvinnen tror at den er blitt stjålet, men det kan også være at den kraftige vinden har blåst den til sjøs.

**ARENDAL: Moped stjålet

16.52** Politiet får melding om at en moped er blitt stjålet i Arendal. Tyveriet av mopeden skal ha skjedd mellom klokken 11.30 — 16.40 i dag.

**GRIMSTAD: Kollisjon ved Bergmoen

18.21** Politiet får melding om at to personbiler har kollidert i utkjørselen til E 18 ved Bergmoen i Grimstad. Ingen personer ble skadet.

**KRISTIANSAND: Kolliderte med skilt

19.41** Politiet får besøk på stasjonen av en mann som har kollidert med bilen sin i et skilt. Skiltet løsnet og mannen kom innom politistasjonen for å fortelle om dette. Uhellet skjedde i Rådhusgaten.