**KVINESDAL: Innbrudd i Kvinesdal kirke

01.50 -** Noen har i nattens mulm og mørke knust et vindu i Kvinesdal kirke, og slik tatt seg inn i kirkebygget. Det er ikke brakt på det rene hva som var årsaken til det uortodokse kirkebesøket. De ubudne gjestene har gått ut gjennom en ulåst dør. Politiet har foreløpig ingen flere spor i saken.

KRISTIANSAND: grovt tyveri fra bolig i Flaten på Lund.

03.12 - I et bolighus i Flaten på Lund blir en huseier vekket av lyder i huset. En innbruddstyv har tatt seg inn, og det blir raskt brakt på det rene at det er borttatt nøkler og en lommebok, samt bilnøkler. Huseieren ga politiet en beskrivelse av gjerningsmannen, og en patrulje begynte å lete etter nattegjesten. Etter hvert påtraff politiet en person som passet til beskrivelsen, en 42 år gammel mann fra Kristiansand. Han var i besittelse av diverse gjenstander som kunne tilbakespores til innbruddet. Mannen ble tatt med inn til avhør, og vil bli siktet for innbrudd.

**MANDAL: Båtinnbrudd

04.47 -** En person brøt seg i morgentimene inn en båt som lå fortøyd like ved rutebilstasjonen i Mandal. Meldingen om innbruddet ble meldt til politiet via dørcallingen ved politistasjonen. Tilsynelatende er det ingen skade på den båten som ligger der. Presenningen er delvis kneppet av, men det er ingen skade på båten. Det er ennå ikke avklart om noe er stjålet.