Knuste ruter i ubebodd hus

GRIMSTAD: I løpet av april har det blitt knus ruter i en ubebodd enebolig på Rønnes. Ingenting var stjålet.

Amok i Markens

KRISTIANSAND: Øyenvitner ringte politiet og fortalte at en mann som var tydelig beruset kastet ting rundt seg i Markens klokken halv tre torsdag. Mannen, som er 50 år gammel og fra Kristiansand, ble satt i drukkenskapsarresten av politiet.

Steinblokker raste ut på veien

VEGÅRSHEI: Klokken 14.41 fikk politiet melding om at steinblokker var rast ut i veien på riksvei 415 mellom Seland og Vegårshei. Kommunen og Statens vegvesen ble varslet og fikk beskjed om å sikre området.

Stjal skutemodell

RISØR: En hytteeier utenbys fra fikk rutene i hytta si på Jærnes knust, og en skutemodell var stjålet. Forholdet vil bli anmeldt.

Var til bry på bensinstasjon

KRISTIANSAND: En beruset kjenning av politiet var til sjenanse på Hydro Texaco i Vågsbygd klokken 16.30, og ble kjørt hjem av politiet.

Ramponerte veteranbil

SØGNE: En Volkswagen "boble" fra 1959 var ramponert etter at uvedkommende hadde brutt seg inn i en fritidsbolig på Rosselandsveien i Søgne i løpet av påsken.

Butikktyv stakk

MANDAL: Politiet fikk klokken 18 melding om at en innbruddstyv var tatt på fersken i Rema 1000-butikken i Gustav Vigelandsvei i Mandal. Han klarte imidlertid å stikke av før politiet kom, men politiet har en mistenkt mann i kikkerten.

Kjørte uten førerkort

FARSUND: En 41 år gammel mann fra Vanse ble stoppet klokken 18.20 i Havika og vil bli anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.

Brann i garasje

VENNESLA: I Eikebakken ble det meldt om brann utenfor en garasje klokken 18.43. Eieren klarte å slukke brannen selv, og det ble små materielle skader etter brannen.

Brannvesenet gikk fra brannfelle

VENNESLA: Brannvesenet hadde hatt øvelse på et bilvrak på Snømyr i Vennesla tidligere på dagen, men klokken 20.30 oppdaget øyenvitner at bilen sto i full fyr igjen. Brannen hadde altså antakelig blusset opp igjen – dermed fikk brannvesenet en ny «øvelse» senere på kvelden.