**LINDESNES: Mistet førerkortet

21.00** Ved en laserkontroll i 60-sonen på Rødberg i Lindesnes, mistet en 46 år gammel mann lappen etter å ha frest forbi politiet i 88 km/t.

**LYNGDAL: Mistet også førerkortet

22.30** UP hadde onsdag kveld en kontroll i Lyngdal langs Riksvei 43 ved Kvavik. To personer mistet førerkortet, de ble tatt for å kjøre i henholdsvis 89 km/t og 96 km/t i 60-sonen. Begge de to nybakte fotgjengerne, 18 og 21 år gamle, er fra Lyngdal.

**MANDAL: Full mann fant ikke hotellet

00.05** En overstadig beruset ung mann ble påtruffet av politipatruljen ved Hydro Texaco ved Øvrebyen i Mandal. Politiet fikk geleidet mannen inn på et hotellrom der han øyensynlig hørte hjemme.

**LINDESNES: Innbruddsraid

01.30** To menn på 17 og 26 år stjal natt til torsdag en bil ved et privathus på Vigeland. Deretter ble bilen observert kvart over tre på natta ved Joker på Holum, der de to forsøkte å bryte seg inn, men flyktet fra stedet. En time senere ble alarmen utløst på ICA i Skarpengland i Øvrebø. Patruljen som var på vei til Øvrebø ble omdirigert da det nesten samtidig kom melding om innbrudd hos Tip Top gatekjøkken på Evje. Der satte politiet inn større ressurser, og klarte å pågripe tyvene.

De to mennene sitter nå i arresten i påvente av avhør torsdag formiddag.