KRISTIANSAND: — Spor på stedet tyder på at det har vært en del råning, sier operasjonsleder Jon Kvitne til fvn.no.

På det meste skal omkring 50 biler ha lekt seg med biler på parkeringsplassen foran Sørlandssenteret.

— Politiet har gitt flere pålegg, opplyser Kvitne.

SØGNE: Moped avskiltet

20.00 En moped ble avskiltet under en politikontroll i Søgne lørdag kveld. Mopedeieren hadde brekt opp skiltet, slik at det ikke var synlig for andre trafikanter.

KRISTIANSAND: Husbråk i sentrum

21.12 Politiet måtte rykke ut til en adresse i Tollbodgate i Kristiansand for å dempe musikken lørdag kveld. En nabo klaget på bråket.

KRISTIANSAND: Satte fyr på lekeapparater

21.28 Politiet får melding om at ungdommer er i ferd med å sette fyr på lekeapparater på Møvig skole. Politiet reiser til stedet, men kan ikke finne gjerningspersonene. De kan heller ikke se at apparatene er skadet.

RISØR: Moped stjålet

21.35 En mopedeier ringer politiet, og forteller at mopeden hans er stjålet mens han var inne i en videobutikk. Tre gutter fra en barnevernsinstitusjon i Arendal, mistenkes for å ha stjålet mopeden. Disse ble pågrepet en time etter tyveriet.

VENNESLA: Knuste ruter på Vindbjarthuset

21.52 To unge gutter på 12 og 15 år er pågrepet av politiet etter at ytterglasset i tre vinduer er knust på Vindbjarthuset i Vennesla. Glassene er trolig knust som følge av at noen har skutt med softgun.

ARENDAL: To jenter antastet

23.03 En mann med østeuropeisk opprinnelse er brakt inn til politistasjonen i Arendal etter at han formentlig skal ha antastet to unge jenter i sentrum av byen. De to jentene er også tatt inn for å gi sin forklaring.

KRISTIANSAND: Gikk over biltak

23.18 En person ringer politiet, og forteller at en mann nettopp har spasert over biltaket hans i Hånesveien. Politiet sendte en patrulje til stedet for å sjekke ut hendelsen.

KVINESDAL: Falt ned fra brakkerigg

23.32 En mann har falt ned fra en brakkerigg på Feda. Ambulanse blir sendt til stedet. Det er usikkert om mannen er alvorlig skadet.