Kid Rock og Tommy Lee har begge vært gift med samme kvinne, den ikke helt ukjente Pamela Anderson. Derfor var det kanskje ikke så uventet at det ble litt brusing med fjærene da de støtte sammen i september. Og siden har de to passet på å gi sin versjon av det inntrufne. Tommy Lee har uttalt at Kid Rock ikke tåler spøk — mens Kid Rock har forklart hvordan Lee med vilje gikk inn for å provosere ham.

Men nå ser det ut til at stridighetene er glemt. Kid Rock skal ha sendt over en magnumflaske med champagne til Tommy Lee, og bedt om unnskyldning. Og det skulle ikke mer til, melder svenske Aftonbladet - som i sin tur siterer kjendismagasinet In Touch Weekly.

Pamela Anderson giftet seg igjen for en måned siden, denne gangen med Rick Salomon som ble kjent etter å ha spilt inn en mye omtalt video med Paris Hilton. Men ifølge den samme publikasjonen, angrer Anderson allerede på ekteskapsinngåelsen.

— Pamela innser at hun har gjort en feil. Hun er skuffet over Rick fordi han ikke vil flytte inn hos henne i Malibu, men i stedet har beholdt sitt hus ved Sunset Strip, sier en kilde. (©NTB)