MANDAL: Stor redningsaksjon etter brann i båt

**KRISTIANSAND: Promillekjørte på moped

02.30** En kristiansandsmann i midten av 30-årene ble tatt i Kongensgate da han kjørte i påvirket tilstand på moped.

**GRIMSTAD: Kun ett forelegg under fartskontroll

13.30** Politiet holdt tirsdag ettermiddag en fartskontroll langs Støleveien ved Molland. Etter en time var utbyttet heller magert: Ett forenklet forelegg ble ilagt da en bilist passerte 50-skiltet med gode 69 kilometer i timen.

**FLEKKEFJORD: Vil ha tips om mopedtyveri

15.00** Natt til tirsdag ble en gul Suzuki-moped stjålet fra Drangeid i Flekkefjord. Politiet er takknemlig for tips om hvor kjøretøyet kan ha havnet. Kjennemerket på mopeden er PS 5264. LYNGDAL: Ranet Joker med knust ølflaske

**KRISTIANSAND: Dvd-tyver

20.15** Ved Shell-stasjonen i Elvegata ble to personer overrasket av betjeningen idet de var i ferd med å bemektige seg med en rekke dvd-filmer. De to fikk raketter i baken og forsvant lynraskt ut av butikken. Politiet leter fortsatt etter de to i nærområdet.

**GRIMSTAD: Kjørte uten hjelm

21.08** To unge gutter kjørte villmann på moped omkring på Feviktoppen i Grimstad tirsdag kveld. Etter en god stund på fri eksos og med mye støy, ble de to ungdommene raskt innrapportert av sinte naboer, og politiet stanset dem ved 21-tiden. Begge kjørte da uten hjelm, sjåføren av mopeden hadde i tillegg ikke mopedførerbevis. Begge kan vente seg en anmeldelse og et oppgjør med politiet.