ARENDAL: BMW stjålet En sort BMW med registreringsnummer PD 11343 er stjålet fra Saltrød i Arendal.

**KRISTIANSAND: Måtte rykke ut to ganger til Møvik-fest

01.08** På Møvik i Kristiansand var det fest, og naboer klaget på bråk. Politiet rykket ut og bad festdeltakerne om å roe seg, noe som ikke skjedde. Dermed måtte politiet enda en gang komme til festen, og først da skjønte de feststemte alvoret og dempet seg.

**RISØR: Brann i søppelcontainer

01.40** På Holmen i Risør fikk politiet melding om brann i en stålcontainer. Brannen spredde seg ikke, og ble raskt slukket.

**KRISTIANSAND: Enda et innbrudd på Bowling 1 i Sørlandsparken

02.02** Alarmen gikk på Bowling 1 (tidligere Mesteren bowling). Det er uvisst om noe er stjålet. I mai ble bowlinghallen også rammet av innbrudd, da to maskerte menn gikk amok med slegge på stedets spilleautomater.

**ARENDAL: Ekskjærester forstyrret naboene

02.13** Det gikk høylytt for seg da to ekskjærester kranglet i et hus i Arendal. Politiet måtte derfor rykke ut og roe de to ned.

— De to skal ha vært uenige, og dette førte til mye hyling og skriking, sier operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Ungdomsgjeng lagde bråk på Hånes

02.29** Politiet fikk melding om at en ungdomsgjeng var høylytte på Hånes. Da politiet kom til stedet, var ungdommene forduftet.

**KRISTIANSAND: Brukte falskt Visa-kort på Bakgården

03.07** Politiet pågrep to menn som brukte falskt Visa-kort på Bakgården Bar i Kvadraturen. De to er 24 og 25 år gamle og fra kristiansandsområdet. De to er også kjenninger av politiet.

**ARENDAL: Slåssing ved Pollen

03.13** Det var slåssing på flytebrygga ved Pollen, og politiet fikk roet det hele ned.

**ARENDAL: Grytebrann i Eydehavn slukket

04.07** Brannvesenet tok seg av en liten brann som hadde startet i noen gryter i et hus. Brannen ble stoppet før den fikk spredd seg til andre deler av huset.

**MANDAL: Slo i bildører og stakk

04.34** Politiet fikk melding om at en person slo i bildører i Mandal. Da politiet kom, var gjerningspersonen borte.

**ARENDAL: Falt i vannet etter "fyllevas"

04.51** Flere personer falt i vannet etter slåssing utenfor Madam Reiersen. Personene som falt i vannet kom seg opp ved hjelp av andre på stedet, og politiet betegner hendelsen som "fyllevas".

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil i Sørlandsparken

05.07** Politiet fikk melding om at et bilvindu var knust på Buråsen i Sørlandsparken. Det er uvisst hva som er stjålet.

**SØGNE: To biler kolliderte

09.09** To biler krasjet i hverandre på Tangvall i Søgne mandag morgen. Ingen personer ble skadet.

SØGNE: Båt stjålet

10.30 En Askeladden med 9,9 hk yamaha-motor er stjålet fra Høllen brygge i Søgne natt til lørdag. Båten er hvit i skroget med oransje fenderlist.

**KRISTIANSAND: Pc-tyveri

15.15** Tre personer stakk av med en laptop fra en forretning i Dronningens gate i Kristiansand mandag ettermiddag. To personer avledet betjeningen, mens en tredje klarte å rive med seg pc-en. Politiet leter nå etter fluktbilen, som skal være registrert i Øst-Europa.

**ARENDAL: Bilbrann

17.35** Ved Tromøybroa brant det mandag ettermiddag i en personbil. Kjøretøyet, en Volkswagen, ble tauet vekk mens den brant for å hindre at brannen spredte seg til en campingvogn som sto like ved. Den østeuropeisk-registrerte bilen ble totalskadet.