**KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra bolig

23.00** Politiet får inn melding om grovt tyveri fra en bolig i Elvegata, Kristiansand. Tyvene har brutt seg inn via et baderomsvindu i huset, men det er ennå ikke kartlagt hva som er blitt stjålet fra plassen. Politiet etterforsker saken videre.

**FARSUND: Kjørte bil med promille

00.50** På vei til et annet oppdrag stopper politiet en 30 år gammel mann fra Lista området mistenkt for promillekjøring. Mannen blir brakt inn.

**VEGÅRSHEI: Firehjuling stjålet

00.45** Fra Vegårshei Motorsenter er det i nattens løp blitt stjålet en Yamaha ATV 300 CCM av fargen blå. Tyvene har brutt seg inn via en port, og politiet etterforsker saken.

KVINESDAL: Ulovlig bilkjøring

00.00 Politiet stopper en mann på 19 år fra Feda som kjører bil uten gyldig førerkort.

MARNARDAL: Brann i sikringsskap

03.30 Branntilløp i et sikringsskap i en boligi Marnardal. Brannen blir slukket av huseier, men brannvesenet rykker ut for å sjekke stedet.

**KRISTIANSAND: Sjåfør må hanske med vanskelig passasjer

03.30** En drosjesjåfør i Kristiansand ber om politiets bistand med en vanskelig passasjer. Mannen, som er i slutten av tyveårene har tatt seg til rette i taxien og vil ikke forlate bilen. Han fjerner seg imidlertid ved politiets ankomst og saken blir løst på stedet.

**KRISTIANSAND: Blå Mazda stjålet

07.45** En blå Mazda 6.26 med registreringsnummer DF45013 er blitt stjålet i løpet av natten utenfor en bolig i Epleveien i Kristiansand.

**FEVIK: Kjørte av veien i beruset tilstand

09.00** En kvinne på 40 år kjører ut av veien mellom Fevik og Lia og bilen blir liggende på taket utenfor veibanen. Kvinnen pådro seg ingen skader, men politiet mistenker kvinnen for å kjøre med promille og hun blir tatt med inn på stasjonen.

FARSUND: Trafikkuhell

09.00 En kvinne på 18 år kjører av veien. Politiet har ikke mistanke om promille, og konstaterere at det var glatt veibane der kvinnen kjørte av. Kvinnen kommer fra uhellet uten alvorlige personskader. Men blir sent til sendt til sykeshuset for en sjekk.

**ARENDAL: Kollisjon mellom to biler

10.15** På Solsiden like ved Barbu gård i Arendal kollidere to biler. Trafikken gikk som normalt etter ulykken, men skadeomfanget er foreløpig uklart.

**LILLESAND: To gutter nasket

12.31** To gutter ble tatt for nasking på Orlando i Lillesand. Det er ikke klart hva de to hadde stjålet.

**VALLE: Stjal pengekasse fra campingplass

15.04** Frekke tyver har sveiset av en selvbetjent pengekasse på en campingplass i Valle. Kassa ble stjålet mellom klokken 10 og 15. **KRISTIANSAND: Tyskere tatt med narkotika

16.00** To tyskere på 31 og 29 år ble stoppet i tollen etter at de hadde ankommet med Silvia Ana fra Danmark. De to var i besittelse av narkotiske tabletter.

GRIMSTAD: Bil påkjørt bakfra

IVELAND: 17 år gammel jente skadet i mopedulykke

KRISTIANSAND: Stjal fra gavebordet under bryllupsfest

**ARENDAL: Tyveriraid på parkeringsplass

23.31** Det har vært innbrudd i flere biler på parkeringsplassen utenfor Telenor i Nygaten i Arendal. Det var en av bileierne som anmeldte forholdet, og han kunne fortelle at det hadde vært innbrudd i flere biler som står på stedet.

**KRISTIANSAND: Falsk brannalarm på Fiskå skole

23.52** Brannalarmen gikk på skolen, men det viste seg at det kun var en detektor som var ødelagt.