MUSIKKKRISTIANSAND— Du! Nå MÅ du jo bare synge en coverversjon av «I am sailing», utbryter en forbipasserende mann og ler.Alejandro Fuentes (19) sitter på en benk på Torvet og smiler tappert. Det er bare fire dager siden han braste inn i tre båter på Fiskebrygga med sin splitternye cabincruiser. Etter ulykken ble en person sendt til sykehus, og nå risikerer Ali søksmål og bot for uaktsomhet. - DUMT OG FLAUT.

Etter at superkjendisen tirsdag var på trykk i rikspressen og beklaget sin brøde, kan det se ut til at kristiansanderne nå har tilgitt.- Dere må være greie med ham. Selv Sørlandet (skoleskipet) kjørte jo på grunn, sier en annen forbipasserende mann og klapper Ali trøstefullt på skulderen. - Klart det er dumt og flaut, men man må bare løfte hodet og komme gjennom det, sier Ali selv og stålsetter seg for skoleklassen som kommer mot oss. INTERVJUTURNÉ.

Båtuhellet kunne ikke skjedd på noe verre tidspunkt, for det var denne uka han skulle ut og promotere sin nye singel og video «Tomorrow only knows». I går var Ali innom Kristiansand på «intervjuturné» i anledning utgivelsen. Men selvsagt ble båtuhellet et større tema. Nå vil Ali selge båten, men båtlivet har han ikke gitt opp.- Jeg må jo ha båt, men jeg gidder ikke ha en så stor båt. Jeg tør ikke ha verken det eller bil. Jeg har ikke lappen heller.- Hvor liten båt, da? 14 fot?- Ja, noe sånt. He-he. Jeg må jo ha båt. Båt på Sørlandet om sommeren er selve livet, sier Alejandro Fuentes. SELVLAGDE LÅTER.

Men så veldig mye båtliv får han nok ikke tid til. I sommer blir Ali nemlig holdt fanget i studio av arbeidsgiver Sony BMG. Der må han slite med å fullføre oppfølgeren til albumet «Diamonds or Pearls» som kom i 2005. Etter suksessen med gitarkameratene i fjor, skal Ali nå igjen vise at han duger alene.- Alle låtene er selvlagde. Det blir ikke flere coverversjoner denne gangen, lover Ali. Dermed blir det verken «Hallelujah» eller «I am sailing» på den nye plata.Tekst: Torgeir Eikelandtorgeir.eikeland@fvn.no 38 11 36 59