Leder for kriminalseksjonen ved Grimstad politistasjon, politioverbetjent Leif Viken, sier det fredag formiddag fortsatt er uklart hva som er årsaken til at først den ene kvinnen, og så den andre, skal ha gått til angrep på mannen.

Kuttskader

Overbetjenten bekrefter at mannen ble påført kuttskader. Ifølge politiet fikk offeret blant annet et kutt i ansiktet, mellom øyenbrynene, og flere kutt på armene.

— Det er ikke snakk om alvorlige skader. Mannen ble behandlet på hjemmeadressen av helsepersonell og ble ikke med til sykehus, sier Viken.

Politipatruljene som rykket ut til bolighuset i Grimstad, tok beslag i tre kniver. Også ambulansepersonell, lege og luftambulansen ble sendt til stedet.

Pågrepet

Ifølge Viken kjenner ikke politiet motivet.

— Vi har ennå ikke fått avhørt de to kvinnene, men målet er å få gjort dette i løpet av dagen. Motiv eller bakgrunn for angrepet har vi så langt ikke, svarer kriminalsjefen i Grimstad.

— De to ble pågrepet etter beslutning av jourhavende politijurist på grunn av legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap i form av kniv, tilføyer han.