Dette forteller avisen Agder på nett. To ganger skal Flekkefjord kommune ha annonsert etter arrangører. Så langt uten få den ønskede reaksjonen.

— Ingen har så langt meldt sin interesse. Dette bekymrer, for vi må finne en løsning raskt, sier ordfører Jan Sigbjørnsen til avisen.

Samarbeid

I fjor ble Flekkefjord Fotballklubb tildelt arrangementet, men måtte etter kort tid be erfarne Flekkefjord Gutte- og pikekorps om hjelp.

— Musikantene stilte sammen med sine foreldre, venner og andre bekjente, og dro lasset og dagen sammen med fotballklubben, melder Agder.

Tidligere er det blitt sagt at det ikke ligger nok penger i potten til å arrangere dagen.

Økt bidrag

— De seneste årene har bidraget fra kommunen vært på 30.000 kroner. Vi er villige til å heve dette til 40.000 kroner, sier ordføreren.

Han sier at kommunen også må se på en løsning der en utstyrsbank kommer på plass, slik at forholdene legges bedre til rette. Men akkurat nå er fokuset på at noen kommer på banen og vil stå som arrangører.

— Dersom noen melder seg og vi hever støttebidraget, er vi innstilt på at beløpet vi tildeler til distriktene også blir hevet, sier ordføreren.