— Det regner ute, og ganskje kraftig på morgenkvisten. Dette har nok hatt noe å si med tanke på at politiet har hatt en stille natt, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, overbetjent Magne Storaker.

**SETESDAL: Etterlyste bil

23.34:** Politiet melder at dersom en rød Opel Vectra 1993-modell med et oppgitt kjennetegn observeres, bes vitne ta kontakt med politiet på 02800. - Familien er bekymret for føreren, som er en eldre mann, Twitrer politiet.

Klokken 3.17 meldes det at føreren av bilen er kommet til rette igjen.

Politiet har hatt en stille natt.

**KRISTIANSAND: Sparket dørvakt

00.43:** Politiet melder at en person er bortvist etter å ha sparket dørvakt på restaurant i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Beruset taxigjest

02.13:** En beruset taxipassasjer blir avlevert politivakta da han ikke kunne gjøre opp for seg. - Vedkommende ble innsatt i arrest da han var overstadig beruset, skriver operasjonsleder ved Agder politidistrikt, overbetjent Magne Storaker, i en Tweet.

**KRISTIANSAND: Mistanke om ruskjøring

05.18:** Melding om bil som har kjørt inn i hage. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i forretning

05.59:** Innbrudd ved MJA Bilservice i Nye Teglverks vei i Kristiansand. - Det er foreløpig uvisst hva som er borttatt, twitrer operasjonsleder Storaker.

Klokken 12.03 sier operasjonsleder Per Kristian Klausen at politiet ennå ikke har fått beskjed fra innehaveren om det er stjålet noe fra stedet.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

09.58:** En patrulje fra Utrykningspolitiet stanser og anmelder en 41 år gammel mann. -Han anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort, twitrer operasjonsleder Klausen.

**VENNESLA: Skjøt opp fyrverkeri

14.50:** Ungdommer skjøt opp fyrverkeri i Heptekjerrvegen. En politipatrulje var på stedet, men fant ikke gjerningspersonene.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i soverom

16.27:** Fra Andøysløyfen i Vågsbygd ble det meldt om tyveri fra et soverom. En politipatrulje sjekket åstedet.

**ARENDAL: Full utrykning til glødende skilt

17.37:** Les egen sak.