Heisann:)

Jeg hopper i det og sender med dette en søknad om å få bli med i Sprek-prosjektet 2014. Jeg har lenge ønsket å komme i god form, men det har vært mange tøffe tak hos oss og jeg har slitt med å prioritere meg selv, men NÅ er tiden inne og det er MIN tur !!! Jeg heter Linda Njerve og jeg bor med min deilige familie på Solkollen i Kristiansand.

Jeg har flere ganger bestemt meg for å komme i form og har startet med masse pågangsmot— men det har lissom falt seg sånn at hver gang jeg har kommet skikkelig igang så har jeg blitt gravid og kommet helt ut av treningsmodus.

Jeg er nok over gjennomsnittet glad i barn og jeg er så inderlig heldig at jeg er mamma til fem flotte gutter i alderen 0-9 år:) Alle guttene har samme pappa, og vi har vært gift i snart 8 år. For tiden er jeg hjemme med minstemann som er 11 mndr og jeg nyter livet som hjemmeværende mamma. Jeg er barnevernspedagog og trives godt i arbeidslivet, men akkurat nå er jobben min å være mamma :)

Jeg søker sprek-prosjektet fordi jeg alltid har hatt et sterkt ønske om å gjennomføre noe stort sånn sportslig - gjøre noe fysisk som jeg virkelig kan være stolt av ... Etter to utrolig tøffe år der jeg opplevde noe jeg alltid har fryktet - jeg fikk et alvorlig sykt barn ... og jeg opplevde noe jeg ikke engang hadde tenkt på at jeg kunne oppleve da jeg brått mistet min storesøster og bestevenn - så begynner jeg nå å få hodet over vann igjen og jeg føler så inderlig at nå er det MIN tur til gjøre noe som er bra for MEG !!! Det å bo på sykehuset med et alvorlig hjertesykt barn og det å miste min søster i kreft bare 39år gammel - det har helt klart gjort noe med meg som menneske - og jeg har lyst til å bruke det til noe godt ... jeg har lyst til å bruke min livsglede som drivkraft til å oppnå en endring - NÅ er det min tur til å komme i form, til å oppfylle en drøm og til å BLI SPREK !!!

Jeg elsker å skrive, så blogging hadde blitt en lek ... jeg har pågangsmot og motivasjon uten sidestykke og jeg er SÅÅÅÅÅ klar !!!!

For tiden er jeg overhodet ikke i fysisk god form, jeg går tur en gang i uka med to venninner og thats it ... men jeg er super klar for å trene minst tre ganger i uka, virkelig !!!

Jeg mener soleklart at jeg er en ideel kandidat til Sprek-prosjektet - jeg drømmer om å bli sprek, jeg er super klar for å investere tid, krefter og følelser i dette prosjektet og det er så mye potensiale - det kan jo bare bli bedre - sinnsykt mye bedre !!! Og hvis jeg skal legge all den sørlandske blygheten til side så syns jeg at jeg fortjener å fokusere på min helse og min kropp en stund nå ... jeg er ferdig med svangerskap, fødsler og amming og det hadde vært så sinnsykt gøy å ikke bare være en stolt fembarnsmamma, men en stolt og SPREK fembarnsmamma:) Pick me! Pick me! Pick me!!!

Håper å høre fra dere, jeg er klar !!!

Masse hilsener fra Linda Njerve :)