ARENDAL: Ble slått i hodet med flaske

**KRISTIANSAND: Brukte falsk legitimasjon

00.00** En 17 år gammel gutt er anmeldt etter at han forsøkte å komme seg inn på et utested i Kristiansand med falsk legitimasjon. Det falske beviset ble beslaglagt av politiet.

**KRISTIANSAND: Tatt for forsøk på mopedtyveri

00.03** To gutter ble pågrepet, mistenkt for forsøk på mopedtyveri. De forsøkte å stjele en moped som stod parkert i krysset mellom Markens gate og Kongens gate. Guttene, som begge er 17 år og bosatt i Kristiansand, måtte tilbringe natten i sentralarresten i hjembyen. De vil bli avhørt lørdag.

LYNGDAL: Taxisjåfør kjørte uten lappen

**LINDESNES: Skjøt med paintballgevær

00.40** Politiet ble tilkalt da vindusruter ble beskutt med paintballgevær ved Lindesneshallen på Vigeland. Det skal ifølge politiet ikke ha blitt skutt mot personer. Politiet fant imidlertid ikke gjerningspersonene da de kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å bryte seg inn i bil

00.46** To menn ble innbrakt til arresten i Kristiansand etter at de forsøkte å bryte seg inn i en bil som stod parkert ved Universitetet i Agder på Gimlemoen. Mennene, en 23-åring fra Kristiansand og en 31-åring fra Søgne, rakk aldri å ta seg inn i bilen før de ble pågrepet av politiet.

**GRIMSTAD: Innrømmet hasjbruk

01.00** En 24 år gammel mann var i besittelse av to gram hasj da han ble stoppet av politiet i Grimstad sentrum. Han erkjente straffskyld for både bruk og besittelse, og er anmeldt for forholdene.

**KRISTIANSAND: Gikk med kniv i sentrum

01.16** En 36 år gammel mann fra Tvedestrand er anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted. Mannen ble pågrepet i Skippergata, og ble satt i arresten.

**TVEDESTRAND: Angrep kvinne

02.00** En 33 år gammel mann fra Tvedestrand måtte tilbringe natten i arresten i Arendal, etter at han slo til en kvinne i Tvedestrand sentrum. Mannen var beruset. Det er foreløpig uklart om offeret vil levere inn anmeldelse på forholdet. Kvinnen skal ikke ha pådratt seg alvorlige skader.

**GRIMSTAD: Gikk rundt med startpistol

02.30** En startpistol og tre løskruttpatroner ble beslaglagt da politiet stoppet en 21 år gammel mann i Storgata. Startpistolen mannen var i besittelse av, var av 8 millimeter kaliber. Mannen er anmeldt for forholdet.

**FARSUND: Urinerte på offentlig sted

03.05** En 36 år gammel mann fra Farsund kan vente seg et oppgjør med ordensmakten etter at han ble tatt på fersk gjerning. Først urinerte mannen ved Rederiet hotell, deretter oppga han falsk personalia til patruljen.

**GRIMSTAD: Tre arrestert etter bråk

03.07** Tre menn ble kjørt til arresten i Arendal etter en slåsskamp ved utestedet Rivalen i Grimstad sentrum. De tre, en 27-åring, en 28-åring og en 41-åring, alle fra Grimstad, kom i klammeri med andre personer på stedet. De er anmeldt for slagsmål i beruset tilstand på offentlig sted. Det er ifølge politiet uklart hva som var foranledningen. Ingen skal ha kommet til skade i bråket.

**KRISTIANSAND: Var til sjenanse for andre

03.15** En 22 år gammel mann fra Kristiansand ble innbrakt til arresten i hjembyen, etter at han var til sjenanse for andre i Tollbodgata. Mannen vil bli anmeldt for bråk i beruset tilstand.

**ARENDAL: Tatt med hasj

03.30** To menn fra Arendal ble pågrepet og kjørt til arresten etter at politiet kontrollerte bilen de satt i. I bilen fant patruljen mindre mengde hasj og narkotiske tabletter. Mennene, en 21-åring og en 34-åring, vil bli anmeldt for forholdet.

GJERSTAD: Kjørte i fjellveggen på E 18