ARENDAL: Overstadig beruset

00.10 Politiet ble oppringt fordi det var en person nær Arendal sentrum som så ut til å trenge hjelp etter å ha fått i seg for mye alkohol. En ambulanse kjørte personen til legevakt.

ARENDAL: Kjørt hjem

00.23 Politiet kjørte en person som var veldig beruset hjem. Personen ble funnet gående på Rykeneveien i retning Bjorbekk.

KRISTIANSAND: Var i garasje på Tangen

00.31 To gutter oppholdt seg i en garasje ved Tangen videregående skole, og noen fikk mistanke til at guttene ville bryte seg inn i biler. Politiet dro ut og fant en ulåst bil, men det er uklart om noe er stjålet fra bilen.

KRISTIANSAND: Kjørt til fyllearresten

00.33 En 40 år gammel mann ble satt i drukkenskapsarresten fordi han var ute av stand til å ta vare på seg selv. Mannen ble funnet ved Pieder Ro.

KRISTIANSAND: Melding om uvettig kjøring

00.49 Politiet rykket ut til parkeringsplassen utenfor Sørlandssenteret etter melding om at flere bilister kjørte uvettig. Det var cirka 30 biler på stedet da politiet kom, men ingen fikk reaksjoner fra politiet.

KRISTIANSAND: Kom tilbake på 7-Eleven

01.43 En 20 år gammel mann fra Kristiansand fikk beskjed om å holde seg borte fra butikken etter å ha laget bråk. Klokken 02.50 kom han tilbake igjen og ble derfor satt i arresten. 20-åringen vil bli anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

VENNESLA: Høy musikk

01.45 Politiet roet ned en fest i Venneslavegen.

ARENDAL: — Skallet ned

01.50 En politipatrulje kom over en 19 år gammel kvinne på Langbrygga. Kvinnen opplyste at hun var blitt skallet ned. Arendalitten ble kjørt til legevakt, men hun vet ikke om hun vil anmelde forholdet.

ARENDAL: Tatt med hasj

01.59 En 18 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet etter å ha laget bråk ved 7-Eleven. Han var i besittelse av cirka ni gram hasj, og ble satt i arresten.

KRISTIANSAND: Bortvist fra Havana

02.03 En vanskelig gjest ble vist bort fra Havana.

KRISTIANSAND: Lyste inn i biler med lommelykt

02.07 Politiet fikk melding om at det syklet en mann rundt ved Oddemarka skole på Lund. Mannen lyste inn i parkerte biler med lommelykt. Politiet traff på den 47 år gamle mannen fra Kristiansand, og det viste seg at sykkelen var stjålet. Politiet fant ingen bruddskader på bilene i området.

ARENDAL: - Krøp i tunnel i Arendal

02.09 Politiet fikk telefon fra noen som hadde sett en person som nærmest krøp midt i Havstad-tunnelen. Politiet rykket ut umiddelbart og traff på en beruset mann som ble kjørt hjem.

IVELAND: Mindreårige i klammeri

02.13 Det har trolig vært en krangel eller slagsmål mellom mindreårige personer ved Ogge gjesteheim. To fornærmede er 16 og 17 år og to andre med ukjent alder er mistenkte i saken. Det er uklart om noen er skadet. Politiet har varslet barnevernstjenesten.

ARENDAL: Melding om slåsskamp

02.17 Politiet fikk melding om slåssing utenfor Musikkhjørnet i Havnegaten. Da politiet kom var det rolig på stedet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i Slottskvartalet

02.18 Politiet arresterte en 32 år gammel mann fra Kristiansand etter melding om innbrudd. Mannen var i besittelse av mindre mengder hasj.

SØGNE: Vanskelig gjest

02.21 En 22 år gammel mann fra Søgne ble satt i drukkenskapsarresten etter å ha laget problemer på Torvets café & pub.

KRISTIANSAND: Beruset kvinne i snøen

02.32 Politiet rykket ut til Vestre Strandgate etter melding om at det satt en meget beruset kvinne i snøen utenfor en pub. En kamerat av kvinnen tok seg av henne.

ARENDAL: Bråk på Langbrygga

02.42 Det kom melding om slagsmål og krangling på Langbrygga, men da politiet kom var det rolig.

KRISTIANSAND: Slitsom mann i drosjekøen

02.57 To kvinner meldte til politiet at de hadde problemer med en mann i drosjekøen utenfor Ernst hotell. Da politiet kom var det ingen som tok kontakt med betjentene, og politiet regner derfor med at kvinnene forsvant i drosje.

VENNESLA: Stjal bil

03.06 En sølvfarget Mazda 23 med registreringsnummer PP 42009 er i løpet av natta stjålet fra Rakkestad.

ARENDAL: - Slått og sparket

03.07 En 19 år gammel mann fra Arendal ble kjørt til legevakta etter å ha blitt slått og sparket utenfor Arendal Maritime hotell i Vestregate. Mannen hadde trolig brukket nesa. Politiet har fått navn på en mulig mistenkt. 19-åringen vil anmelde forholdet.

LYNGDAL: Trailer fikk problemer

03.11 En utenlandsregistrert trailer fikk problemer i Lenesbakken på E 39. Da politiet kom var sjåføren i gang med å legge på kjettinger, og kom seg videre på egen hånd.

KRISTIANSAND: Nasket på 7-Eleven

03.21 En 21 år gammel mann fra Kristiansand vil bli anmeldt for å ha stjålet varer.

KRISTIANSAND: Satt for mange i bilen

03.21 Politiet stoppet en bil i Østerveien på Lund fordi det var for mange passasjerer. Bilføreren vil bli anmeldt.

MANDAL: Slagsmål ved Sjøboden

03.27 To-tre personer skal ha vært involvert i klammeri utenfor Sjøboden pub. En person fikk et kutt i hodet. Det er uklart hva som skjedde og om noe vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Lusket rundt på Strai

03.47 Politiet fikk melding om at det lusket en kvinne rundt hus på Strai. Da politiet kom frem fant de kvinnen som da forsøkte å gjemme seg i en båt uten presenning. Den 29 år gamle kvinnen fra Mandal erkjente å ha brukt amfetamin tidligere på kvelden og ble satt i arresten.

KRISTIANSAND: Fikk overnatte i arresten

04.31 Politiet fikk melding om at det satt en person i Kongensgate som virket kald. Etter eget ønske fikk den 49 år gamle mannen overnatte i arresten.

SØGNE: Bråk på Tangvall

04.44 Det kom klager på bråk fra en leilighet på Tangvall. Politiet var på stedet og roet ned bråket.

ARENDAL: Gikk med kniv

06.11 En 16 år gammel gutt fra Arendal vil bli anmeldt etter å ha vært i besittelse av kniv på «Canalplassen».

FARSUND: Innbrudd på skole

06.53 Innbruddsalarmen gikk på Lista videregående skole. Noen har knust en vindusrute. Så langt ser det ut til at tyven har stukket av med PC-utstyr.

KRISTIANSAND: Ruspåvirket sjåfør

09.03 Politiet pågrep en 24 år gammel mann fra Kristiansand på Valhalla bensinstasjon. 24-åringen hadde kjørt bil og er mistenkt for å ha vært påvirket av narkotika. På seg hadde han narkotiske tabletter som han ikke kunne gjøre rede for. Mannen ble tatt med for å avlegge blodprøve.

AGDER: To trafikkuhell søndag morgen