SØGNE: Ifølge operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt har politiet fredag undersøkt fem hytter. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet av gjenstander.

**KRISTIANSAND: Brøt opp pengeskrin

12.03** Tyver har i løpet av natt til torsdag brutt seg inn i et næringsbygg i Ægirs vei på Lund. Ifølge politiet har tyvene brutt opp en dør for å ta seg inn i bygget. I tillegg er det brutt opp et pengeskrin, men tyvene har trolig ikke fått meg seg fem flate øre.

**GRIMSTAD: Stjal verktøy

12.10** Det er stjålet større mengder verktøy fra en garasje til Sørhaug trafikkskole i Lillesandsveien i Grimstad. Politiet har ikke kjennskap til når utstyret ble stjålet.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra safe

12.20** Det er stålet flere tusen kroner fra en safe hos Bok & Media i Markens gate i Kristiansand. Ifølge politiet har tyvene trolig fått tak i en nøkkel til safen.

**FARSUND: 11-åring påkjørt

12.54** En gutt måtte bringes til legevakta etter at han ble påkjørt av en bil på Vanse fredag ettermiddag. Gutten skal ikke være alvorlig skadet, men måtte sy tre sting. Han skal også ha klaget over ryggsmerter. Ifølge politiet skjedde uhellet i et veikryss. Bilføreren var en 80 år gammel mann fra Vanse.