Oddsmanager Stian Røsvik Bjørstad i Bet24 er en smule uheldig med uttrykksmåten når han nå lanserer Lena Alexandra som en av to favoritter i «Skal vi danse».

— Vi hadde egentlig avskrevet Lene Alexandra til å vinne men når hun fortsatt er med og ikke har vært i nærheten av å bli stemt bort en eneste gang, må vi bare erkjenne at her tok vi kanskje feil. Lene har vist seg som en kjempeflott danser og hun tar seg godt ut selv uten ok pupper. sier oddsmanager Stian Røsvik Bjørstad i Bet24 i en pressemelding i dag.

Kan tape store summer

Mange av bettingselskapets kunder har i følge pressemeldingen spilt på de høye oddsene som Bet24 har gitt Lena Alexandra. Om da Lena Alexandra går hele veien til seier så kan det bety store tapte summer for selskapet.

— Vi kan nok gå mot et historisk stort tap i Skal vi Danse sammenheng, men vi får heller bare bite i det sure eplet og nyte nye Lene sammen med resten av fredagsnorge, skriver Bet24. ## Men har hun pupper eller ikke?

På toppen av det hele så har Bet24 greid det kunststykket å toppe pressemeldingen med tittelen «Ingen pupper OK!».

Så Bet24 er ikke helt enige med seg selv her. For er det slik at Lena Alexandra ser godt ut selv uten ok pupper eller er det ok å å ha ingen pupper?

Derom strides de lærde.