AGDER: — Det har vært en travel natt, men ikke veldig travelt, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt.

Ved midnatt rykket mandalspatruljen ut etter melding om slåsskamp ved Spiggeren Næringspark.

— Da politiet ankom var det 15-30 ungdommer samlet på stedet. Hendelsesforløpet er noe uklart, men bråket skal ha oppstått etter at ubudne personer forsøkte å komme seg inn på en fest, sier Austad.

En person skal ha fått sprøytet gass i øynene, og to personer ble sendt til legevakten for behandling. Ingen er hittil pågrepet i saken.

Austad opplyser at politiet i løpet av natta har håndtert 60 oppdrag i de to Agder-fylkene. Her er noe av det de har vært ute på:

KRISTIANSAND: Innbrudd i barnehage

Søndag morgen fikk politiet melding om et innbrudd i Slårungen barnehage i Vågsbygdveien. Det er foreløpig uklart om noe er stjålet, men det skal ha blitt rotet rundt en del inne i bygget. Politiet vil foreta en undersøkelse i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra hytte

5.50:** Politiet fikk melding fra Securitas om at innbruddalarmen var blitt utløst ved ei hytte i Narvika. Ved nærmere undersøkelse finner vaktselskapet ut at det er utøvd skadeverk på ei dør. Politiet har foreløpig ikke hatt anledning til å se nærmere på saken.

KRISTIANSAND: Fyllekjørte med kamerat på panseret

ARENDAL: Tilløp til brann

4.10: En familie våknet av at noe brant inne i huset. Politiet vil foreta en nærmere undersøkelse på stedet for å se hva som foranlediget branntilløpet.

ARENDAL: Mistanke om fyllekjøring

4.00: En 18 år gammel bilist ble stoppet ved Libru. Mannen avga en utåndingsprøve som ga positivt utslag. 18-åringen ble kjørt hjem av politiet etter å ha avgitt de nødvendige prøver.

KRISTIANSAND: Kvinner pågrepet etter bråk

3.26: To kvinner i 20-årene ble pågrepet av politiet etter å ha laget bråk utenfor Leopold. Politiet ble tilkalt etter melding om at en av dem hadde gått til angrep på en av vaktene ved utestedet. Da de forsøkte å hindre politiet i sitt arbeid ble de pågrepet og satt i arresten.

KRISTIANSAND: To satt i arresten

3.00: To menn i 20-årene laget bråk i Tollbodgata, og nektet å fjerne seg etter at politiet anmodet dem om det. Da stemningen begynte å bli noe amper ble begge innbrakt og satt i arresten på politistasjonen.

**GRIMSTAD: Slåssing ved Rivalen

1.30:** To menn på 18 og 20 år ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter slåssing utenfor utestedet Rivalen.

GRIMSTAD: Innbrudd på Fevik

1.20: En huseier har hatt innbruddstyver på besøk i Snarveien. Døra til huset er brutt opp, men det eneste som er borte er et nøkkelknippe som inneholdt bilnøkkelen til huseieren. Politiet har vært på stedet og foretatt en åstedsundersøkelse.

**MANDAL: Fotoboks skutt på Ime-sletta

1.10:** En fotoboks på Ime-sletta er i løpet av den siste tiden skutt på med hagle. Politiet har vært på stedet, og Statens vegvesen vil bli varslet om hendelsen.

GRIMSTAD: Drakk på offentlig sted

1.05: En person ble anmeldt etter å ha tatt med seg ølglasset ut av et serveringslokale i Juskestredet.

FLEKKEFJORD: Urinerte på offentlig sted

1.00: En kar i 20-årene ble bøtelagt etter å ha urinert ved Flekkefjord sparebank.

KRISTIANSAND: Falsk legitimasjon

00.50: Politiet ble tilkalt etter at en mann forsøkte å komme inn på Leopold med falsk legitimasjon. Da politiet ankom oppga han riktig personalia, og fikk pålegg om å reise hjem.

LINDESNES: Nedsaget tre sperret E 39