Etter flere travle helger kunne politiets mannskaper omsider ta det litt med ro natt til søndag.

– Det har vært ei veldig grei natt til søndag uten de helt store sakene. Det har ikke vært skrekkelig travelt og det er ikke innbrakt mange personer, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder-politiet, til fvn.no.

GRIMSTAD: Ordensforstyrrelse

00.30: Politiet pågrep en mann i midten av 20-årene fra Litauen som lagde bråk ved et utested i Juskestredet. Mannen ble satt i arresten i Arendal for brudd på straffelovens paragraf 350 — ordensforstyrrelse.

ARENDAL: Nesebrudd etter festbråk

01.15: To personer ble kjørt til legevakten i Arendal etter å ha blitt påført skader under en fest i Arendal.

– Politiet rykket ut etter melding om slåssing på en fest. Patruljen melder at to personer er blitt slått av en navngitt mistenkt. Den ene er påført brudd i nesa, mens den andre ble påført et kutt i panna, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt, til fvn.no.

Gjerningsmannens hadde stukket fra festen, men ble senere pågrepet av politiet. Saken vil bli etterforsket videre i ettertid.

BYKLE: Mulig fyllekjøring

01.30: En patrulje på Hovden stopper en kvinne som fremstår som alkoholpåvirket mens hun kjører. Hun blir fremstilt for lege, som sikrer nødvendige bloddråper. Kvinnen, som er i midten av 30årene, fikk beslaglagt sitt førerkort.

VENNESLA: Biltyveri

01.45: En hvit Mazda 626 med kjennemerke LY40002 ble meldt stjålet fra Venneslahallen.

GRIMSTAD: Drikking

01.55: En person ble tatt for drikking på offentlig sted i Juskestredet i Grimstad. Den aktuelle personen, en kvinne (18), valgte å drikke videre etter at hun ble bedt om å helle ut øl-en sin. Hun ble derfor anmeldt for drikking på offentlig sted.

ARENDAL: Urinering

02.00: En mann (20) ble tatt for urinering på offentlig sted i Havnegata i Arendal. Mannen anmeldes for forholdet.

MANDAL: Drikking

02.00: En mann i midten av 30-årene ble tatt for å drikke alkohol på offentlig sted like ved byens kino.

ARENDAL: Drikking

02.00: En person drakk alkohol på offentlig sted i politiets åsyn. Mannen (20) ble bedt om å slutte med drikkingen, men nektet og måtte derfor tilbringe natta hos politiets arrest i Arendal.

GRIMSTAD: Drikking

02.15: En mann i midten av 40-årene hadde tatt med seg sin halvliter ut fra et av vannhullene i Juskestredet. Utenfor Bryggerihuset drakk han sin øl, og ble observert av politiet.

KRISTIANSAND: Naskeri

02.15: En person i midten av 20-årene ble tatt for naskeri ved 7/Eleven i Markens gate. Politiet rykket ut og snakket med vedkommende person. Etter at personalia var tatt, ble personen dimittert.

MANDAL: Redd mann

02.15: En mann som gjestet utestedet Berserk i Mandal var redd for at andre folk ville ta ham. Han ba derfor om bistand fra politiet for å komme trygt fra stedet. Til politiet opplyste mannen at fire personer var etter ham, og tre kvarter senere på natta ble én person pågrepet. Ifølge vitner skal personen som ble pågrepet ha slått til den redde mannen.

MANDAL: Sendte handlevogn ut i rundkjøring

02.30: Politiet fikk melding om at russen sendte en handlevogn ut i en rundkjøring i Mandal sentrum. Bilister måtte dermed flytte handlevogna for å komme fram, og den seansen ble filmet av russen. Da politiet kom til stedet fant de en handlevogn, men russen var ikke å se.