KRISTIANSAND: Mopedtyv tatt på fersken

23.31: En person stjal en moped fra Gudbrandslia på Søm, men ble oppdaget av eieren som løp etter. Mopeden ble funnet igjen ikke langt unna, men tyven klarte å komme seg unna. Politiet tror vedkommende har kjørt avgårde på en annen moped.

FROLAND: Firehjuling stjålet fra garasje

00.28: En firehjuling med registreringsnummer PJ 2411 ble stjålet fra Trosteveien i Froland. Eieren hørte at firehjulingen ble startet opp, men så ikke tyven. Vedkommende stakk fra stedet, og har ikke blitt funnet.

KRISTIANSAND: Kastet søppel i Østre Strandgate

01.39: Politiet får melding om en mann som oppfører seg merkelig, og kaster søppel rundt seg i Østre Strandgate. Politiet snakker til mannen, og han rydder opp på egenhånd.

KRISTIANSAND: Tatt med 3000 sigaretter

01.39: En 20 år gammel russisk mann ble i natt tatt med 3000 sigaretter, eller 15 kartonger. Mannen ble stoppet av Tollvesenet da han kom i land fra ferja. Han vil bli anmeldt, og får en bot.

BIRKELAND: Forsøkte å stjele moped

01.54: En 20 år gammel mann fra Høvåg ble oppdaget da han forsøkte å stjele en moped fra Nordåsvegen. Mannen ble tatt hånd om til politiet kom og hentet ham. Han ble satt i arrest i Arendal.

VENNESLA: Brøt opp dør til fotobutikk

02.53: Innbruddsalarmen gikk i fotobutikken Foto 1 AS i Vennesla, og politiet rykket ut. Døren inn til butikken var brutt opp, men innbruddstyvene hadde ikke klart å komme inn da det var gitter på innsiden.

GRIMSTAD: Knuste vindu på skole

02.53: Noen hørte at det singlet i glass ved Frivold skole i Grimstad, og meldte fra til politiet. Da politiet kom til stedet så de at et vindu var knust i en dukkestue på utsiden av skolen, og i tillegg var en blomsterkasse veltet.

KRISTIANSAND: Slått ned ved Trekanten

03.22: En bilist melder fra til politiet om at han har blitt slått ned av en person ved Hydro Texaco ved Trekanten i Vågsbygd. Den fornærmede er usikker på om han vil anmelde episoden. Han har ikke blitt alvorlig skadet.

KRISTIANSAND: Varebil med verktøy stjålet

06.30: En hvit varebil med grønne skilter av typen Peugeot Partner med registreringsnummer PP 57377 har blitt stjålet fra elektrikerfirmaet YIT. Bilen inneholdt elektronisk verktøy av betydelig verdi. Den har blitt sjålet i tidsrommet mellom tirsdag kloken 22.00 og onsdag klokken 06.30. Tyveriet er anmeldt.