Det var fredag at avisen Agder fortalte at advokat Morten Rynning i Flekkefjord ber om at Flekkefjord-politiet må bli etterforsket etter at bevis angivelig skal ha blitt borte.

Bildene, som nå angivelig er forsvunnet, ble tatt av en polititjenestemann i Flekkefjord i forbindelse med et overfall som skjedde på Uenes i november i fjor.

En nær familieforbindelse til polititjenestemannen var på et tidspunkt mistenkt i voldssaken, og advokat Rynning mener han var regissøren bak selve overfallet.

I sin henvendelse til politimesteren i Agder skriver advokat Rynning at politiet i Flekkefjord har gjort en slett etterforskningsjobb, og stiller spørsmål ved hvordan det kan ha seg at slike bildebeviser plutselig kan forsvinne.

— Advokat Rynning fremsetter ganske sterke påstander mot politiet i denne saken, og det må vi se på. Jeg har derfor bedt juristen i denne konkrete saken om en redegjørelse, forteller Arne Pedersen til avisen Agder.

Etter redegjørelsen, vil det bli opp til politimesteren å avgjøre om saken skal videresendes til Spesialenheten for politisaker for ekstern etterforskning.